2777
2789
عنوان

انتخاب کاغذ دیواری و خونه های شما

303 بازدید | 36 پست

سلام روزتون بخیر ، من برای سالن م میخوام کاغذ دیواری انتخاب کنم . 

سالن من دو تا فرش 12 متری خورده و دور تا دور هم تقریبا یک متری خالیه ، حدودا 30 متر ی میشه .

در اتاق خواب ها ، دو تا پنجره ، اشپزخونه ، یه کمد هم در سالن  هستند

ینی دیوار آنچنانی نداره 

تقریبا یه فضا بین پنجره ها و یه فضا روبروی اشپزخونه دیوار هست فقط .

همچنین نتیجه میشه گرفت خونه به خودی خود شلوغ هم هست .

کسی اگر طراحی خونده یا سررشته داره یا دقت خوبی در این موارد داره ممنون میشم راهنماییم کنه

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

حال چند تا سوال دارم ، توی طراحی دکوراسیون برای این حجم کم دیوار و برای خونه های ما ها که لوازم انچنان ست نیستند و شیوه ی چیدمان سنتی و هارمونی رنگ ها بیشتر کرم و گلبهی و قهوه ای هست ، 

چه رنگ کاغذ دیواری ای مناسبه ؟

مبلمانم الان نارنجی هست و تقریبا با فرش هام تنالیته ی خوبی دارن ولی احتمال اینکه مبلهام رو یکی دو سال دیگه تغییر بدم هست پس ست کردن با اونا منتفیه .

کابینت هام در بالا نباتی و پایین قهوه ای ان 

من طرح های شیک ولییییییییییی شاد دوست دارم و واقعا نمی دونم چجوری میشه این دو تا رو کنار هم داشت برای کاغذدیواری .

ممنون میشم اگه کاغذدیواری هاتون زیبا و شیک هستند و علاقه دارید ، عکس خونه هاتون با من به اشتراک بگذارید و راهنماییم کنید . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم بشخصه اصلا کرم قهوه ای رو دوست ندارم حتی نباتی رو هم بیشتر رنگ های ملیح و شاد رو می پسندم 

طلایی و نقره ای رو بیشتر می پسندم ولی چون دکور خونه ی ما همینجوریشم شلوغ هست ، از رنگ های شاد و جیغ اصلا نمیشه دیگه استفاده کرد

نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

خونه منم تقریبا شبیه توئه.. اومدم ببینم دوستان چه جوری دیزاینش میکنن☺

مرسی گلم .... همه چی تو خونه ما شلوغه 

فرشها پر نقش

پرده ها راه راه و طرح دار

کابینت یه رنگ مبل یه رنگ در و دیوار رنگاوارنگ ! ههههه 

واقعا دلم رنگ سفیددددددد همراه یک رنگ شاد مثلا نارنجی یا آبی درباری یا بنفش میخواد 

عزيزم من كاغذ ديواريمو بخاطر کوچیکیه خونم سفید با طرحای مات روش انتخاب کردم فقط یه تیکه دیوار روبرو ...

مرسی امکانش هست عکس بدید ، خیلی ممنون میشم 

عزيزم من كاغذ ديواريمو بخاطر کوچیکیه خونم سفید با طرحای مات روش انتخاب کردم فقط یه تیکه دیوار روبرو ...

همیشه اون یه تیکه کاغذ دیواری متفاوته با اینکه قسمته کوچیکیه ولی جلب توجه میکنه همه عاشقشن