2777
2789
عنوان

انتخاب کاغذ دیواری و خونه های شما

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درهاي كابينتو ميتوني عوض كني هزينشم  زياد نميشه

کابینت هامو پارسال تغییر دادم ، مشکلم اونا نیستند ، اونا رو دوست دارم ، البته اگر دوباره برمیشگتم شاید فقط نباتی تنها میزدم ، ولی قهوه ای کابینت هام سوخته ی براق هست و جلوه داره

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
پرده هم ميخواي عوض كني؟

اون توی برنامه ام هست  ،حتما ، ولی اگر الان کاغذ کنم تا چند ماهی طول میکشه پرده رو هم تغییر بدم ، ینی میتونم بعدا پرده رو مطابق کاغذ رنگشو ست کنم 

آخی چه رنگ قشنگی مرسی عزیزم ، بعد همرنگ و طرح همین پرده ات کاغذو زدی آره ؟

فک کنم کاغذیت ک شلوغه  و متفاوته باید خیلی قشنگ باشه ، مرسیییی

این طرح پرده مه طرح کاغذ دیواریم اینجوریه با همین رنگ کرم پردم شاید یکم پر رنگ تر

دلم خواست کاغذ دیواری تو ببینم خانومی باید قشنگ باشه حتممممممممممممممممممااااااااااااا . مبارکتون باشه

آخی چه رنگ قشنگی مرسی عزیزم ، بعد همرنگ و طرح همین پرده ات کاغذو زدی آره ؟ فک کنم کاغذیت ک شلوغه ...

ممنون چشات قشنگ میبینه.

اره 

ولی یه تیکه کوچیک.

بقیه خونه کاغذ دیواری سفید با طرح ماته جوری که از جلو معلومه

ابنجوری هنوز که هنوزه دلمو نزده