2777
2789
الان که رکود هست ما مستاجرا نتونستیم خونه دار شیم، وای به روزی که از رکود دربیاد، هرکسی تو این مملکت ...

همه باهم داریم فقیر میشیم 

حالا من تو خونه پنج میلیاریدم ولی فقیرم و نمیتونم خیلی چیزا رو بخرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه باهم داریم فقیر میشیم حالا من تو خونه پنج میلیاریدم ولی فقیرم و نمیتونم خیلی چیزا رو بخرم

ولی حداقل استرس سر سال واجاره رو ندارید، چشم بهم میزنیم میشه یکسال و صاحبخونه قیمت رو چند برابر میکنه،

همین که سقفی بالا سر باشه ومنتی نباشه  تو این اوضاع جای شکر داره 

پول که نباشه خرید فروش نیست و رکود میشه، همگی باهم داریم به قهقرا میریم 

ولی حداقل استرس سر سال واجاره رو ندارید، چشم بهم میزنیم میشه یکسال و صاحبخونه قیمت رو چند برابر میکن ...

😭😭اره واقعا 

انشالله درست بشه 

خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه که زندگی برا مردم نزاشتن

خونه ام گرون شده ولی نه خیلی احتمالا بعدی خونه باشه ولی اگه تغییر کنه یهو خیلی میره بالا

چرا خیلی گرون نشده خونه ای که ۶سال پیش بود ۱۰۰تومان الان کم کم ۴میلیارده یعنی ۴۰برابر درعرض فقط ۶سال یعنی خونه ای که میتونستی ۶سال پیش بخری الان چند برابرش رو باید بدی رهن کنی 

چرا خیلی گرون نشده خونه ای که ۶سال پیش بود ۱۰۰تومان الان کم کم ۴میلیارده یعنی ۴۰برابر درعرض فقط ۶سال ...

از ۶ سال پیشو نگفتم منظورم این مدته اخیر بود 

خونه قیمتش تغییر خاصی نداشته

الان که رکود هست ما مستاجرا نتونستیم خونه دار شیم، وای به روزی که از رکود دربیاد، هرکسی تو این مملکت ...

والله خونه دیگه از این گرون تر بشه خونهای که ۶سال پیش میتونستی بخری الان باید چند برابرش رو بدی رهن کنی دیگه ازاین گرون تر