2777
2789

چطور‌ ممکنه بیاد پایین؟ طلا یه قیمت رشد جهانی داره یکی هم تو مملکت ما ناشی از سقوط آزاد ارزش پول الان مثلا ما رشد اقتصادی داریم توسعه داریم روابط بین المللی داریم ؟ چی داریم که بخواهد باعث بشه ارزش پول ما سقوط نکنه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاح قیمتی داریم  هرچه قیمت بالاتر رود بدون بستر سازی دوباره به نقطه شروع باز خواهد گشت 

در اصطلاح چارتیست میگوید به این کانال بدهکار هست

این نظر یه نفر تو این کانالهای تحلیل

دیگ نمیدونم واقعا

خونه ام گرون شده ولی نه خیلی احتمالا بعدی خونه باشه ولی اگه تغییر کنه یهو خیلی میره بالا

گرون شده 

منتها بازارش رکوده

خرید فروش نمیشه زیاد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
یعنی چی ؟ واضح میگی

نمیدونم والا 

متوجه حرفاشونو نشدم ک اومدم ببینم شما چی میگید

ولی انگار حرفشون این بود این قیمت اصلی نیست امکان داره موقت بیاد پایین ولی اگر قصد خرید و پس انداز برای حداقل شیش ماه دارید بخرید 

یعنی بره بالا؟درعرض۶سال خونه ۴۰برابر شده فقط در عرض۶سال

حرفم  واضح بود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خدا کنه بازار خونه ازین رکودی دربیادالان سالهاس رکوده

الان که رکود هست ما مستاجرا نتونستیم خونه دار شیم، وای به روزی که از رکود دربیاد، هرکسی تو این مملکت به فکر خودشه 

اونی که طلا داره میگه خدا کنه طلا گرون شه، اونی که خونه داره میگه خونه گرون شه، ماشین دار ب ای گرونی ماشینش دعا میکنه و..... 

ماها هم که هیچی نداریم باید از خدا بخوایم فقط زنده بمونیم