2777
2789
عنوان

واقعا چه ادمای عجیبی پیدامیشن

212 بازدید | 15 پست

اقاهه اومده مرکز بهداشت بدون اینکه بچه هاش همراش باشن گیرداده براشون داروبنویس هرچقد یراش توضیح دادم باید بیاری معاینشون کنم دادبیدادکرد حمله کرد چاقو‌کشید به زورگرفتنش تالحظه اخر داشت تهدیدم میکرد ک میکشمت یه بلاایی سرت میارم

اخرباهربدبختی بود بیرونش کزدن 

عصرش باهمسرم بیرون بودیم باز مارودیده شاخ شونه میکشه دیگ دعوابالاگرفت و‌بگومگوشد

کتک کاری هم نشد فقط بگو مگو

حالارفته به جزم فحاشی وتهدید ازشوهرم شکایت کزده

خدایا😕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جامعه خیلی بد شده متاسفانه امنیت اومده پایین به واسطه اخلاق یه عده مرد لات

ازین درتعجبم اخه باچه رویی شکایت کرده

شاهدم برده ادمای گذری ک دعواشونودیدن

حتی یه لحظه براشون سوال پیش نیومده خب دلیل دعواچی بوده

چرااخه😂

بیشترفک میکنم اینجور ادما دنبال دیه ان

چون مرده رفته بود جلو دوربین مغازه هادادمیزد بیامنوبزن

سلام ببخشید میگم من سرترالین دکتر داده بود بهم دیروز خوردم ولی یجوری بود اصن حسوخوبی بهم نداد حالا اگه نخورم مشکلی نیست؟

یه حس تهوع و سرگیجه داشتم کم بود البته خوابم هم شب یکم هوشیار بودم

و فقط میترسم انقد گفتن این قرص بده حس ترس برام ایجاد شده

سلام ببخشید میگم من سرترالین دکتر داده بود بهم دیروز خوردم ولی یجوری بود اصن حسوخوبی بهم نداد حالا ا ...

سلام

اگ تجویز دکتره حتما نیازه که ادامه بدید

داروی سرترالین یه مدت چند ماهه که مصرف بشه اثراتش شروع میشه و نیاز به صبرکزدن هست

استرس نداشته باش اگ بخوای تمرکزت روبزاری روضرر دارو همه داروهایه سری ضرردارن یه سری فایده

سلاماگ تجویز دکتره حتما نیازه که ادامه بدیدداروی سرترالین یه مدت چند ماهه که مصرف بشه اثراتش شروع می ...

اخه من تو نت خوندم اگه دیدید عوارض براتون ایجاد شد نخورید

منم فقط یبار خوردم اونم نصفشو

اینجوری قرار باشه اذیتم کنه حالم بد میشه

یکم حالت افسردگی دارم ولی همش بخاطر کنکوره 

اخه من تو نت خوندم اگه دیدید عوارض براتون ایجاد شد نخوریدمنم فقط یبار خوردم اونم نصفشواینجوری قرار ب ...

اگه بعد خوردن قرص عوارض داری هربار

باهمون دکتری که برات دارو روشروع کرده مشورت کن تادرنهایت برات دارو رو عوض کنه 

ازین درتعجبم اخه باچه رویی شکایت کردهشاهدم برده ادمای گذری ک دعواشونودیدنحتی یه لحظه براشون سوال پیش ...

واقعا داغونه اوضاع 

تعدادشون هم کم نیست اینجور آدمها کلا آدمهای سرخوشی ان اگه خودت و شوهرت پولش رو دارید بنظرم از طریق قانون ادبش کنید

واقعا داغونه اوضاع تعدادشون هم کم نیست اینجور آدمها کلا آدمهای سرخوشی ان اگه خودت و شوهرت پولش رو دا ...

واقعا حوصله شکایت بازی نداشتم ازاول

چون میدونستم به هیچ جانمیرسه

فک کن قبلا یه نفر بهمون ویلااجاره داد رفتیم کلاهبرداری بود

وقتی شکایت کزدیم جوابش اومد ک خودتون پولو ریختید مجبورتون ک نکرده بود نباید اعتمادمیکردیذ و منع تعقیب به همین راحتی

ولی دیگ حالا که این یاروشکاست کرده منم ازش شمایت میکنم به دلیل تهدید تاتهش هم میرم ببینم چی میشه

اگ باز رای دادگاه نیاد ک باید بدون حضوربچه هابراش دارومینوشتی😂

واقعا حوصله شکایت بازی نداشتم ازاولچون میدونستم به هیچ جانمیرسهفک کن قبلا یه نفر بهمون ویلااجاره داد ...

برای اینجور کارایی پول و پاررتی میخواد همچین برات پیگیری میکنن کیف کنی منم تجربه داشتم پارتی گیر آوردم و گفت فلان کس فلانی ام همچین برخورد کردن میخواستن چایی ام بریزن قبلش محل ندادن بهم