2777
2789
عنوان

طلاق سخته تو رو خدا بیاین

410 بازدید | 36 پست

دارم خفه میشم

هر سری دعوا میکردیم از خانوادم پنهون میکردم بعد برمیگشتم خونه این سری حتی بابامم فهمید یعنی به آخر کار رسیدیم

از طلاق خیلی میترسم همه جور زجری کشیدم نمی‌دونم اینو چجوری تحمل کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خالم چند ماه امد قهر که طلاق بگیره اعصابمون نابود شد 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

از چه بابت من فقط از نظر روحی میترسم

روحی منم منظورمه 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

وقتی به این فکر میکنم که بعد طلاق با یکی دیگه ازدواج می‌کنهیا به بچه ای که آرزوشو داشتیمدیوونه میشم ...

منم دقیقا از همین میترسم و نمیتونم برم 

میترسم جلو چشمام خونه ای که ساخته با یه زن دیگه زندگی کنه 

بچه بیارن

تحمل ندارم 

از چه لحاظ آشتی کردن

شوهرش خیانت کرده بود

اره با زور و اجبار فرستادنش رفت

۳ تا بچه داشت

شوهرش خیانت کرده بوداره با زور و اجبار فرستادنش رفت۳ تا بچه داشت

تمام مشکلات به کنار 

این یه هفته ای هست که رفته بود تهران کار میکرد منم شهرستان گاهی خونه خودم گاهی خونه مامانم میمونم البته اون اجازه نمی‌داد تنها خونه بمونم ولی چون من نمی‌ترسیدم و نمی‌خواستم خانوادم بدونن خونه میموندم