2777
2789

خواهر مظلومم خواهر خوشگلم چقدر سختی دیدچه خدایی هست آخر دامادم او دادازدیشت تاحالا عین مرده هام نمی‌دونم بهش بگم ااخع بچه کوچیک داره مطمعنم طلاق نمیگیره شما بگید چکار کنم؟چه شوهر رمانتیکی هرروز گل وکادو طلا عاشقتم همه حسرت زندگیش می‌خوردن رفت شهر غریب خیلی تنهایی کشیددیشب خالم با پیچ فیک رفت اینستا فضولی خواهرشوهرش و شوهرش چون طلاق گرفته پرفایلش یع دختر خوشگل بود دامادم یهوو سلام داد بعد کلی قربون صدقه منم توگوشی بودم خالم درجا با ناراحتی و استرس بهم گفت چون دنبال کننده ش هی میشناستش منم گفتم بیا پیش بریم ازش اطلاعات بگیرواسکرین ۰دامادم چقدر در ظاهر پاک مگه میشه به دخترع گفت چه خوشگلی خونت کجاست دختره فیک هم که خالم باشه گفت فردا میای اونم گفت باشع میخام تصویری بزنگم وعکس داد گفت مجردم سنشم ۱۰سال کمتر 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلنا خواهرم هی میگفت بهش شک دارع یعنی ده ساله بعضی وقتا مشکوک پیام مشکوک ولی اون بقدری ماهربود خواهرم باورمیکردولی من انگار حسم بهش یجوری بود 

واه این مرضی بود سر زندگی خواهرتون آوردید فامیلید یا دشمن

ما نبا وردبم خودش پیام داد به دختره تااخرشم پیش رفت هدف ما امتحان نبود خودش پیام داد اینقدر براش عادی 

مگه بچه هستید اینکارها رو میکنید با دست خودتون جووون مردم رو سرکار نمیزارید و از راه به در میکنید بع ...

ای بابا میگم خودش پیام داد چقدر خوشگلی اهل کجایی من گفتم ادامه بده شاید بایکی اشتباهی گرفت فهمیدم نه 

همون اول شما هم شرمندش کنید بگید کی هستید

نه خاستم ببینم ناکجا پیش میره چون بهوو خودش شروع کرد چون خواهرم همش تعریف میکرد ازیه سری شک ها میخاستم مطمعن بشم 

مگه بچه هستید اینکارها رو میکنید با دست خودتون جووون مردم رو سرکار نمیزارید و از راه به در میکنید بع ...

اینا نمیکردن کسی دیگ هم نمیکرد؟ جوون نباید پا بده این چ منطقیه😐

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

اصلن بهش نمی اومد پیامس اینقدر عادی معلوم نیست ازکی داره خیانت می‌کنه

پدرشو در بیارین،قرار بزارین برین سرقرار حیثیتشو ببرین همش تاسف بار نگاش کنین خوب بره تو زمین،ولی فعلا ب ابجیت نگو گناه داره