سفیدبرفی_20 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 2426 عنوان دارم دیونه میشم میخام جیغ بکشم ولی نمیتونم 344 بازدید | 24 پست خواهر مظلومم خواهر خوشگلم چقدر سختی دیدچه خدایی هست آخر دامادم او دادازدیشت تاحالا عین مرده هام نمیدونم بهش بگم ااخع بچه کوچیک داره مطمعنم طلاق نمیگیره شما بگید چکار کنم؟چه شوهر رمانتیکی هرروز گل وکادو طلا عاشقتم همه حسرت زندگیش میخوردن رفت شهر غریب خیلی تنهایی کشیددیشب خالم با پیچ فیک رفت اینستا فضولی خواهرشوهرش و شوهرش چون طلاق گرفته پرفایلش یع دختر خوشگل بود دامادم یهوو سلام داد بعد کلی قربون صدقه منم توگوشی بودم خالم درجا با ناراحتی و استرس بهم گفت چون دنبال کننده ش هی میشناستش منم گفتم بیا پیش بریم ازش اطلاعات بگیرواسکرین ۰دامادم چقدر در ظاهر پاک مگه میشه به دخترع گفت چه خوشگلی خونت کجاست دختره فیک هم که خالم باشه گفت فردا میای اونم گفت باشع میخام تصویری بزنگم وعکس داد گفت مجردم سنشم ۱۰سال کمتر ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود 1403/11/20 | 03:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترآروم عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 13450 واه این مرضی بود سر زندگی خواهرتون آوردید فامیلید یا دشمن امضامو دیدی ی صلوات بفرست
aslm عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 5681 وااای برا دشمنم هم نمیخام این روزو🥺😭 داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور
سفیدبرفی_20 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 2426 قبلنا خواهرم هی میگفت بهش شک دارع یعنی ده ساله بعضی وقتا مشکوک پیام مشکوک ولی اون بقدری ماهربود خواهرم باورمیکردولی من انگار حسم بهش یجوری بود ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود
قبرممم عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 11385 مگه بچه هستید اینکارها رو میکنید با دست خودتون جووون مردم رو سرکار نمیزارید و از راه به در میکنید بعدم ناراحت میشید که پا داد
سفیدبرفی_20 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 2426 واه این مرضی بود سر زندگی خواهرتون آوردید فامیلید یا دشمن ما نبا وردبم خودش پیام داد به دختره تااخرشم پیش رفت هدف ما امتحان نبود خودش پیام داد اینقدر براش عادی ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود
قبرممم عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 11385 قبلنا خواهرم هی میگفت بهش شک دارع یعنی ده ساله بعضی وقتا مشکوک پیام مشکوک ولی اون بقدری ماهربود خواه ... حست رو نگهدار برا شوهر خودت با زندگی خواهرتون بازی نکنید ا
سفیدبرفی_20 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 2426 مگه بچه هستید اینکارها رو میکنید با دست خودتون جووون مردم رو سرکار نمیزارید و از راه به در میکنید بع ... ای بابا میگم خودش پیام داد چقدر خوشگلی اهل کجایی من گفتم ادامه بده شاید بایکی اشتباهی گرفت فهمیدم نه ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود
سفیدبرفی_20 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 2426 حست رو نگهدار برا شوهر خودت با زندگی خواهرتون بازی نکنید ا متوجه حرفام نشدیم خودش پیام شماره داد اول ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود
سفیدبرفی_20 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 2426 مردا چقد هار شدن اصلن بهش نمی اومد پیامس اینقدر عادی معلوم نیست ازکی داره خیانت میکنه ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود
سفیدبرفی_20 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 2426 همون اول شما هم شرمندش کنید بگید کی هستید نه خاستم ببینم ناکجا پیش میره چون بهوو خودش شروع کرد چون خواهرم همش تعریف میکرد ازیه سری شک ها میخاستم مطمعن بشم ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود
aslm عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 5681 مگه بچه هستید اینکارها رو میکنید با دست خودتون جووون مردم رو سرکار نمیزارید و از راه به در میکنید بع ... اینا نمیکردن کسی دیگ هم نمیکرد؟ جوون نباید پا بده این چ منطقیه😐 داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور
arezookhanom77 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 4148 اصلن بهش نمی اومد پیامس اینقدر عادی معلوم نیست ازکی داره خیانت میکنه پدرشو در بیارین،قرار بزارین برین سرقرار حیثیتشو ببرین همش تاسف بار نگاش کنین خوب بره تو زمین،ولی فعلا ب ابجیت نگو گناه داره