2777
2789

ماجرا از این قراره که تمام آرزوم و رویام از بچگی مهاجرت بود ولی اصلا برام فراهم نشد. هر چقدرم به خانوادم میگم زیر بار نمیرن. خیلی گریه میکنم هم بخاطر عمل بینیم هم بخاطر مهاجرت. بعضیا چجور آنقدر راحت مهاجرت میکنن؟ بخدا من آرزومه از بچگی شاید 5 سالگی این حدود و واقعا هم آرزومه و چندین بار خواستم خودمو بکشم. کسی راهی سراغ نداره؟ توروخدا اگر تجربه دارید بگید ممنونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو توی اینستا این پیج هایی کهواقعیت های مهاجرت رو میگن نگاه کن که حداقل به خودکشی فکر نکنی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

چندسالتونه

تو ایران تا میتونی موفق و‌مستقل شو

هرچی مستقل تر بشی هر چی پول بیشتر دربیاری دخالت خانواده کم میشه

وقتی تا حدزیادی تونستی روپاهای خودت بایستی مهاجرت کن

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

به جاش تلاش کن حداقل زبان بخون ببین اکه میتونی اطلاعات جمع کن .عاقلانه ببین میگم عااااقلانه کاراتو انجام بده وقتی ویزات اومد دیگه نمیتونن جلوتو بگیرن.

شایدم طرز گفتاریت مناسب نیست و همین که گریه می‌کنی و منطقی به نظر نمیایی...

بشین منطقی حرف بزن قانع کن 

چندسالتونهتو ایران تا میتونی موفق و‌مستقل شوهرچی مستقل تر بشی هر چی پول بیشتر دربیاری دخالت خانواده ...

الان آخه دلار خیلی داره میره بالا. نگران اونم. بعد میگن روز به روز محدودیت برا رفتن بیشتر میشه 

چه زبانی رو یادگرفتی؟چه حرفه یا مهارتی رو یاد گرفتی که به طور قطعی اونجا بتونی باهاش کسب درامد کنی و گلیم خودتو از اب بکشی بیرون؟

اینم در نظر داشته باش مهاجرت همچین گل و بلبل هم نیست

این دوری و این مستقل بودن زیااااد تو غربت یه جایی ادمو از پا در میاره