2777
2789
عنوان

واكسن ١٨ ماهگي 😥

478 بازدید | 37 پست

سلام فردا دخترم واكسن داره خيلي ميترسم شنيدم واكسن بدي هست لطفا بگبد چكار كنم  خوبه ؟

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از واکسن های دیگه سنگین تره یه کمی اما زود میگذره یه نصفه روز شاید نتونه راه بره...بهش استا بده سر وقت

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

منم باید چند روز دیگه پسرمو ببرم برای واکسن  ۱۸ ماهگی میگن خیلی سخته

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
انشا الله که چیزی نیست و سبک میگذرونه  ۱۲ ماهگی چطور بود دختر خانومت خیلی اذیت شد؟

نهرخداروشكر راحت بود

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم.
منم فردا واکسن داره پسرم یکسالگی منم نگرانم 😢😢😢😢😢

واکسن یکسالگی خیلی معمولیه اصلا استامینوفن نمیخواد چون تب نداره انگار یه امپول معمولی زدی

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

واسه بیشتر بچه ها سخته ولی واسه بعضی بچه ها هم هیچی نیس و راحته پسر من همه واکسناشو راحت بود ولی این ۱۸ ماهگی خیلی سختش بود هم تب کرد هم  تا یک هفته میلنگید ولی به هر حال پیشواز نرو انشالله که دخترت راحت بگذرونه

خوش باشید...