2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه از گروه aاما مدل پایینترش رو میگفتن گرم میکنه

چرت پرت میگن هر گوشی گرم میشه ولی من راضیم خیلی خوبه هوش مصنوعی داره و دوربینش از آیفون ۱۵ هم با کیفیت تره کلا گوشی فوق العاده ای با پرچم دارها رقابت میکنع چیه شر ور میگن از هیچی راضی نیستن با خیال راحت برو بخر خودم از تکنولایف خریدم

من دارم از گوشی قبلیم یکم سنگین تره دوربینش هم بیرونه اگه قاب نندازید اذیت میکنه ولی در کل خوبه

سنگینه چون از آلمینیوم ساخته شده قبلیت از پلاستیک بود پرچم دار کجا گوشی قبلیت کجا

چرت پرت میگن هر گوشی گرم میشه ولی من راضیم خیلی خوبه هوش مصنوعی داره و دوربینش از آیفون ۱۵ هم با کیف ...

از راهنمایتون ممنونم. من خودم یه گوشی سامسونگj7 دارم اصلا گرم نمیکنه این گوشی مربوط به ده سال پیش هست.

بعضی از دوستان هم جدیدا گوشی خریدن تقلبی از آب دراومده!

از راهنمایتون ممنونم. من خودم یه گوشی سامسونگj7 دارم اصلا گرم نمیکنه این گوشی مربوط به ده سال پیش هس ...

تقلبی که اصلا نداریم جز آیفون که فیکشو میزنن و بالا رده ها 

اصلا گوشی فروش ها جنس فیک نمیارن از نظر من گوشی خیلی خوبیه اونا از تکنولوژی سر در نمیارن