2777
2789
عنوان

واكسن ١٨ ماهگي 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 37 پست
منم فردا واکسن داره پسرم یکسالگی منم نگرانم 😢😢😢😢😢

یکسالگی خیلی خوبه منکه دخترم نه تب کرد نه بی قراری کرد فقط همون لحظه یکم گریه کرد بعد دیگه خوب شد.الان واسه واکسن هجده ماهگیش نگران شدم

این نیز بگذرد....🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهرخداروشكر راحت بود

واکسن هجده ماهگی یکم اذیتش از واکسنای دیگه بیشتره،دختر من یه روز نتونست راه بره و تکون بخوره اصلا،ولی استامینوفن هم خوب میخوابوندش،از فرداش خوب شد

تیکر به وقت سزارین

واکسن 18 ماهگی سختترین واکسنه همون روز اول که تب میکنن بعد بهداشت گفت بعد20 روز دوباره تب میکنه و پسرم دقیقا 20 روز بعد تب کرد 39.3

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
توروخدا جدی میگی تب میکنه چقدر باید قطره بدم خیلی استزس دارم 

قبل اینکه ببری برا واکسن قطرشو بده دو برابر وزنش بده،مثلا اگه نه کیلو هست هجده قطره بده،راححترین واکسن،واکسن یک سالگیه

تیکر به وقت سزارین
چطور بود عزيزم ؟

با اینکه اصلا تو واکسنای قبلی اذیت نمیشد..این خیلی سنگین بود...بچم هنوزم حالش کامل خوب نشده..اصلا اشتهاش کور شده

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...

سلام.حقيقت اينه كه يكم اذيت ميشه،وليييي...اين نيز بگذرد.

اين دوران همش ميشه يه خاطره😊

به اين فكر كن كه اگه واكسن نبود خداي ناكرده ممكن بود اتفاقات بدي بيوفته...واكسن براي همه بچه ها لازمه

دختر منم 5 روز دیگه واکسن داره، اینقدر بد واکسنه که حتی واسه یکسالگی هم تب کرد  

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !