2777
2789
عنوان

بچع ها میشه به سنو ان تی اعتماد کردو سیسمونی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 103 پست
قلب سبزه بردار موقع کپی پیست

وای چقدر شلوغه 😂🤦🏻‍♀️

یکم خلوت تر میخواستم که فقط باید بارداری و سونو و آزمایش ها بگن مرسی ازت گلی ☺️🌺

لطفا دعا کنین ذهنم آروم بشه🥲💔                               دنیا هنوز قشنگیاشو داره 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر شلوغه 😂🤦🏻‍♀️یکم خلوت تر میخواستم که فقط باید بارداری و سونو و آزمایش ها بگن مرسی ازت گلی ...

خواهش میکنم 💖

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

من ۱۰ هفته و ۴ روزمه بعد وقتی برا  سونوتشکیل قلب رفتم یه هفته از تاریخ اولین روز پریودیم بیشتر بود یعنی الان ۱۱ هفته ۴ روز نمی دونم کی برم سونو ان تی

(((((اللهم عجل لولیک الفرج )))))
من سر بچه اولم درست گفت سر بچه دومم ان تی گفت پسرع انومالی گفت دختره الان نمیدونم جنسیتش چیه منتظرم ...

سر دومی،نگفت چند درصد پسره که دختر شد؟

کاش وقتی به خانه برگشتم،کفش های تو پشت در باشد..

من شخصا اگر یه روز بخوام خرید سیسمونی کنم یه جوری میخرم‌که هم‌پسرونه باشه ۶م دخترونه مخصوصا سرویس خواب و کالسکه و کریر رو چون اومدی بچه دوم اوردی دیگه نخوای همه چیز از اول بخری

عجله خم نکن زود بخری انقدر هی درمیاره نگاه میکنی کثیف میشن باید بشوری😂😂