2777
2789

توی دیوار یه ملیون پول بلیط دادم و طرف دیگه کلا جواب نداد . ایا برم پلیس فتا پولم برمیگرده؟! ارزش داره واسه یه تومن؟!  پول شکایت اینا چقد میشه نمیدونم چکار کنم طرف هم خودش پسر بود ولی شماره کارت یه زنو داد و هویتی ک تو دیوار داشت هم اسم یه زن دیگه بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برو  

تو بگو ۱۰۰هزار تومن وقتی اون ادعای زرنگیش میشه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بلیط کدوم کنسرت؟باید از خود سایت بخری نه دیوار😶

همشو جلوجلو پیش خرید کردن 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

همشو جلوجلو پیش خرید کردن

بله اینم هست🤦🏻‍♀️ولی دیوار را جدیدا گفتن حواستون باشه خیلی کلاهبرداری زیاد شده همین چند روز پیش باز یه تاپیک کلاهبرداری دیوار زدن

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بله اینم هست🤦🏻‍♀️ولی دیوار را جدیدا گفتن حواستون باشه خیلی کلاهبرداری زیاد شده همین چند روز پیش با ...

اره 

همینجوره 

ابجی منم میخواست بره کنسرت فرزاد فرزین از دیوار خرید همش نگران بود کلاهبرداری نباشه