2777
2789
عنوان

شوهر پولدار داشتن چه‌حسی داره🤤

1072 بازدید | 68 پست

من یه عمر درس خوندم که خودم پولدار بشم ولی هیچی به هیچی شد...الان دوست دارم با کسی ازدواج‌کنم که خیلیییی پولدار باشه..عاشق هم شدم ولی اون منو نخواست..خلاصه به این نتیجه رسیدم‌عشق کشکه و پول حرف اول خوشبختی رو میزنه...

والا ما که هنوز طعمش نچشیدیم 🥲🥲🥲🥲

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا شوهر پولدار کارش چیه بجای اون خودم برم تو کارش و پولدار. شم😅😅

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
انشالله بچشیم باهم🤤😂

انشالا ۲تا بردار پولدار 😂😂

جاری بشیم بترکونیم 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

خیلی خوبه مخصوصا اگه گوش ب فرمان باشه خیلی کیف میده ولی ی وقتایی ب خودم میام میبینم قدر زندگیمو نمید ...

قدر زندگیتو بدون خواهر چی باعث میشه قدر ندونی؟ انشالله پربرکت باشه زندگیت..شغل همسرت چیه؟