2777
2789
عنوان

معجزه خدا

89 بازدید | 10 پست

بچه ها میشه هرکی این تاپیکو میبینه از بزرگ ترین معجزه زندگیش از ناممکنی که بزاش ممکن شده بنویسه اینجا که وجود خدارو حس کرده

خیلی نیاز دارم بشنوم شاید یکی دیگه هم نیاز داشته باشه به جز من .پس لطفا بنویسید💜

رتبه کنکورم خوب نبود همه مشاورا میگفتن رشته خوبی قبول نمیشم اما خب رشته ای قبول شدم برام مثل معجزه بود از شهدا خواستم 

مدرسه نمونه قبول نشدم انقد گریه کردم خیلی غصه خوردم اما یهو زنگ زدن گفتن اسمت تو ذخیره هاست 

ب آدمی ک دوست داشتم رسیدم اما خب سر بی لیاقتی خودم از دستش دادم 

واسه خدا کاری نداره الهی ک بازم برام معجزه کنخذ

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من معجزه ای ندیدم 

اما به شدت خدا را حس میکنم 

تمام زندگیمه چه معجزه بده چه نده 

روزهایی را  دارم میگذرونم که سخت‌ترین روزهام بوده تا الان و خیلی به کمکش و حتی معجزه احتیاج دارم. 

خیلی نگاهم به دستاشه که کاری برام بکنه اما اگرم نکرد هیچی از عشقم بهش کم نمیشه. 

رتبه کنکورم خوب نبود همه مشاورا میگفتن رشته خوبی قبول نمیشم اما خب رشته ای قبول شدم برام مثل معجزه ب ...

چقد قشنگ ایمانت قوی بوده و خدا بهت داده و مطمئنم بهترینارو باز برات قراره رقم بزنه مرسی که نوشتی💜

من معجزه ای ندیدم اما به شدت خدا را حس میکنم تمام زندگیمه چه معجزه بده چه نده روزهایی را دارم میگذر ...

مطمئنم هرچی که تو دلت هست میشه.‌خودم بارها تجربه کردم که وقتی یه چیزیو از ته دل خواستم شده حتی اگر ناممکن بوده ولی شده حتی اگه طول کشیده باشه .پس واسه تو هم میشه من بهت قول میدم

چقد قشنگ ایمانت قوی بوده و خدا بهت داده و مطمئنم بهترینارو باز برات قراره رقم بزنه مرسی که نوشتی💜

انشالله برا هممون بهترینها اتفاق بیفته فداتشم گلم ♥️ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️