2777
2789
عنوان

بگید چیکار کنم

100 بازدید | 2 پست

منو شوهرم پسرعمو دخترعموییم..دوازده سال اختلاف سن داریم..امروز عموم فوت شد که عموی شوهرمم میشه..ما کرمانشاهی هستیم اما تهران ساکنیم قرار شد که شوهرم و خواهرش و دامادشون برن کرمانشاه مراسم...خواهرش یه پسر ۱۵ساله داره گفت تنهاس تا برمیگردیم تو بیا پیشش..منم دوست دارم برم اما پسره تو سن بلوغ منم راحت نیستم باهاش اگه بره بیرون بگم کجا میری یا کی برمیگردی ؟از قبول مسئولیت خوشم نمیاد..خب ببره پسرشو با خودش...شوهرم گفت شب بیا اینجا خونخ خواهرم ما بریم..منم گفتم شما که صبح راه میفتین منم فردا صبح میام اونجا..حالا ناراحته که چرا ازش دعوت به عمل نیاوردم که بیا خونه مادرم چایی بخور چون من چند روزه خونه مادرمم ...اصلا کلی اخلاقه بد دیگه داره...باعث شده من کلی قرص مصرف کنم ..حالا میگه تو منو مریض کردی بجای اینکه من به اون بگم..بخدا موندم چطوری رفتار کنم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.