2777
2789
عنوان

من با این آدم چکار کنم واقعا

155 بازدید | 24 پست

سلام

اگر راهی بلدید که یکی دهنش رو ببنده و با زبانش اذیتم نکنه به اندازه ی تمام دنیا ازش ممنون میشم

یه آدمی هست که تا منو میبینه با زبان و رفتارش تحقیرم میکنه و بهم تیکه میندازه چکار کنم دلم میخواد خدا انتقاممو ازش بگیره دلم میخواد تقاص پس بده خدا میدونه که چقدر روز و شبامو به هم ریخته و داغونم کرده شما را به مهربانی خدا اگر راهی بلدید چیزی بهم بگید خسته شدم از بس تو خودم ربختم و گریه کردم چرا خدا صدامو نمیشنوه

من نمیخوام مثل اون باشم میخوام خدا انتقاممو بگیره چنان که بفهمه از کجا میخوره ،من کاری بهش ندارم ولی اون دست از سرم برنمیداره کاش هیچوقت ریخت نحسشو نمیدیدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطوری آخه ، نمیذاره ، هی میگم ولش کن خدا میبینه میشونتش سر جاش اما بازم با حرفاش اذیتم میکنه

نگو من خودم به دوتا از همکلاسی های دوران دبیرستانم همین حس رو داشتم همین الانم بعد ۱۵ سال یادم‌نرفته هر دفعه که یادم می افته لعنتشون میکنم

خداوند یه بنده رو به خاطر بنده دیگر عذاب نمیکنه که اسمشم بشه انتقام بنده دیگر 

خودتون جهت رفع مشکل اقدام کنین 

موفق خواهین شد 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
نگو من خودم به دوتا از همکلاسی های دوران دبیرستانم همین حس رو داشتم همین الانم بعد ۱۵ سال یادم‌نرفته ...

اره گذر زمان هم نفرتم رو ازش کم نکرده از بس که این آدم خدا نشناسه و از اذیت کردن لذت میبره 

امیدوارم چنان زمین بخوره که دیگه لحظه ای نخواد با زبان یا رفتارش یکیو اذیت کنه و لذت ببره از کارش

خداوند یه بنده رو به خاطر بنده دیگر عذاب نمیکنه که اسمشم بشه انتقام بنده دیگر خودتون جهت رفع مشکل اق ...

چکار کنم ؟ چطوری میتونم؟ من اگر بخوام مثل خودش رفتار کنم صد البته که میتونم ، حتی بدترشو میتونم ،ولی نمیخوام مثل اون باشم و با زبانم دل برنجونم ،، پس خدا که از نیت من خبر داره چرا جواب کاراشو نمیده

خداوند یه بنده رو به خاطر بنده دیگر عذاب نمیکنه که اسمشم بشه انتقام بنده دیگر خودتون جهت رفع مشکل اق ...

چرا عزیزم میکنه. وقتی بنده ای دل کسی رو بشکنه خدا جوابش رو به سریع ترین حالت ممکن میده. من هر زمان از ته دلم غصه خوردم یا کسی دلم رو واقعا شکسته و پیش خدا گله کردم، جوابش رو گرفتم و جلوی چشم همون آدم بالا رفتم