2777
2789
چطورين مثلا؟؟؟

هيچموقع صداش بلند نشده يعني فك نميكنم تو اوج عصبانيتم چيزي به خانومش بگه احترام خيلي زيادي واسش قائله مرد با مسئوليت مهربون اجتماعي شغل خوبي دااره متعهده به خانوادش حرف زنشو هميشه گوش ميده به خانواده زنش خيلي احترام ميزاره از همه مهمتر اينكه زنش ميگه من اگه هزار باز ديگه ام زندگي ميكردم اين شوهرو انتخاب ميكردم واقعا روابطشون پر از ارامشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هيچموقع صداش بلند نشده يعني فك نميكنم تو اوج عصبانيتم چيزي به خانومش بگه احترام خيلي زيادي واسش قائل ...

گیسو جان با توجه به سن زندگیشون مشخصه ایندر سایش داشتن بهم تا باهم مچ شدن. از 6 سال که بگذره زندگی تا حدودی تثبیت میشه و زن و شوهرا هم رو که بشناسن و مچ بشن زندگی رو تازه ازون موقع شروع میکنن به ساختن

گیسو جان با توجه به سن زندگیشون مشخصه ایندر سایش داشتن بهم تا باهم مچ شدن. از 6 سال که بگذره زندگی ت ...

من خيليارو ميبينم با اينكه مدت زيادي از ازدواجشون گذشته ولي بازم تنش بينشون وجود داره زنوشوهر باهم هماهنگ نيستن يا اصن دركنارشون احساس ارامش نميشه كرد اينكه دونفر بهم عادت كنن با اينكه عاشقانه كنار هم باشن فرق ميكنه

هيچموقع صداش بلند نشده يعني فك نميكنم تو اوج عصبانيتم چيزي به خانومش بگه احترام خيلي زيادي واسش قائل ...

درکل زندگی رویایی قشنگیه کاش ما جوونا هم نمیذاشتیم اینقدر بگذره و بعد بفهمیم ای داد عمرمون گذشت و این زندگی کوتاه تر از اونیه که من حرص بخورم خوارشوهرم تو اپارتمان پدر شوهرم نشسته و ماشین خارجی خریدن و منم تو زیر زمین یه خونه مستاجرم😔

من خيليارو ميبينم با اينكه مدت زيادي از ازدواجشون گذشته ولي بازم تنش بينشون وجود داره زنوشوهر باهم ه ...

اره دقیقا. فک کنم بخاطر اینه که بجای زندگی فقط هم دیگه رو تحمل میکنن😰

همسر من بهترین مرد دنیاس خیلی مهربونه خانواده دوسته خیلی ارومه اصلا ندیدم تا الان صداش بلند شه خیلی دست و دلبازه با اخلاقه نماز خونه  ولی من بعضی وقتا بعش مشکوک میشم دست خودمم نیست نمیدونم چرا اینجوری میشم

همسر من بهترین مرد دنیاس خیلی مهربونه خانواده دوسته خیلی ارومه اصلا ندیدم تا الان صداش بلند شه خیلی ...

خوشی زده زیر دلت😁

یه ریگی به کفشش داره برو بترکونش مرد نداریم اینقدر خوب 😂😂😂