2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان یه سوال:

اگه مردی باشه که همه جوره حامی زنش باشه

قائل به حقوق زن باشه

تو خونه کمک همسرش باشه

منطقی و مهربون باشه

دست و دلباز و خانواده دوست باشه

امااا

خوشگل نباشه چهره معمولی رو به پایین داشته باشه

خیلیم پولدار نباشه یعنی وضعیت مالیش معمولی باشه

به نظرتون چطوره؟ خوبه؟

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
سلام مهشیدخانم.من داستان زندگی شما روخوندم وهمچنین بعضی ازجواب هاروکه میدین .خیلی ازتون خوشم اومده و ...

سلام عزیزدلم.خیلی شرمندم کردی

ازلطفتون ممنونم واقعا.من که کسی نیستم ولی حتمادعاگوتون هستم.ان شاءالله هرچی ازخدامیخاین وصلاحتونه خدابهتون بده گلم😍😍😘😘❤❤❤

تشکرمیکنم که وقت گذاشتی وخوندینیش⚘

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
از پشمالوش که خیر ندیدیم! من کلا مرد کچل توی زندگیم نداشتم! جالبه ها فکر کنم نکته اش هم‌ همینه😂

در نهایت بابای ادم از هر مردی تو دنیا برای دختر بهتره😔

من شوهر پسر دوست شدید بود من خودم عاشق دختر بودم. از وقتی بچه دار شذیم هی میگه خوب شد پسر نزاییدی وگرنه طلاقت میدادم😰 باباها عاشق دختران واسه همین ما دخترا پر توقع بار میایم و هیچ مردی راضیمون نمیکنه

دوستان یه سوال: اگه مردی باشه که همه جوره حامی زنش باشه قائل به حقوق زن باشه تو خونه کمک همسرش ...

حامی،منطقی،مهربون،دست و دلباز، صددرصد که این همه ویژگی باطنی خوب باعث میشه ظاهرشم خوب دیده بشه.

من خودم قیافه جزو آخرین ملاکام بود،همین که معمولی باشه خوبه