2777
2789
خوشی زده زیر دلت😁 یه ریگی به کفشش داره برو بترکونش مرد نداریم اینقدر خوب 😂😂😂

بخدا منم خیلی باهاش خوبم خودشم همیشه میگه هیچ وقت زن بساز مثل تو ندیدم ،ولی بعضی وقتا دیر بیاد خونه یا جایی بره وسواس میشم میگم نکنه...

بخدا منم خیلی باهاش خوبم خودشم همیشه میگه هیچ وقت زن بساز مثل تو ندیدم ،ولی بعضی وقتا دیر بیاد خونه ...

نه اصلا این فکرو نکن.  به خوبی خودته که شوهر خوب گیرت اومده. وسواس فقط ذهنتو بیمار میکنه و زندگیتو مسموم.  چرا نمیذاری یر اکمدنشو به پای مردونگیش و عشقش به تو و زندگیتون که داره زحمت میکشه تا جلوی تو سربلند باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان . شبتون بخیر

معمولا تو اولین جلسه با خواستگارتون چه صحبت هایی داشتین ؟

خدایا " سرنوشتم را خیر بنویس، که آنچه تو دیر میخواهی زود نخواهم و آنچه تو زود میخواهی دیر نخواهم
نه اصلا این فکرو نکن.  به خوبی خودته که شوهر خوب گیرت اومده. وسواس فقط ذهنتو بیمار میکنه و زندگ ...

والا منم اگه یه بار ناراحتش کرده باشم فورا از دلش در میارم،فکر میکنم به خاطر اینه خیلی دوستش دارم واسه همینه اینجوری میشم 

من فکر میکنم ادما هیچوقت قدر داشته هاشونو نمیدونن. خودمم همینطورم

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
سلام دوستان . شبتون بخیر معمولا تو اولین جلسه با خواستگارتون چه صحبت هایی داشتین ؟

کار و ادامه تحصیل و رفت و امد ها و دوستات و مهمونیا و پوشش و امکانات رفاهی و اینطور چیزا

والا منم اگه یه بار ناراحتش کرده باشم فورا از دلش در میارم،فکر میکنم به خاطر اینه خیلی دوستش دارم وا ...

پس دختر خوب اینقدر ذهنتو خوداگاه و ناخوداگاه به سمت افکار منفی نبر. چون فقط خودتو داغون میکنی

کار و ادامه تحصیل و رفت و امد ها و دوستات و مهمونیا و پوشش و امکانات رفاهی و اینطور چیزا

ممنون پاسخ دادین   

خدایا " سرنوشتم را خیر بنویس، که آنچه تو دیر میخواهی زود نخواهم و آنچه تو زود میخواهی دیر نخواهم
همسر من بهترین مرد دنیاس خیلی مهربونه خانواده دوسته خیلی ارومه اصلا ندیدم تا الان صداش بلند شه خیلی ...

سلام

سعی کن حساس نباش

اولا که طبق سوره حجرات فکر کنم  ایه دوازده بدبینی و فکر بد گناهه و صحیح نیس

اونم ادم به عشقش و همسرش شک کنه ثانیا شک نکن اگه ذات ادم خوب نباشه تمام ملت هم جمع بشن  نمیتونن جلوی خلاف یه مرد بگیرن 

ایشالله هیچوقت هیچوقت یه مرد یا زن متاهل حتی فکر خیانت هم توسرش نباشه چه برسه به اینکه .......

بهترین روش داشتن فکر و ذهن خوب و درکنارش فراهم نمودن محیط خانواده با مهر. و محبت و ارامش و درک متقابل

همیشه فکر کنید مگه شخص ثالث چیکار میکنه که یه مرد خانم شرعی و حلال با یه خیانت و ریسک خطر بزرگ عوض میکنه

ببخش توضیح زیاد شد 😀😀چون  دلم نیومد راهنمایی نکن 🙏🙏🙏🙏

ازدواج نکردم ولی .....

اول از همه چیز قبل از اختلاف سنی و یا مذهب و تحصیلات و شغل و هرچیز درک و  نوع فکر ش ه وشخصیت هس   تا به حدودی  عشق هم مهمه     البته خیلی ها بعد از ازدواج عاشق میشن      البته درامد و شغل هم باید در نظر گرفت و در داشتن زندگی خوب اهمیت داره 

ولی در کل یه همسر خوب

۱، باید درک درستی داشته باشه و بتونه درکت کنه وشخصیتش خوب باشه

۲،باید به شخص دیگه ای علاقمند نباشه و تا حدودی در  اوایل دوست داشته باشه

۳، وضعیت مالی خوبی داشته باشه وضعیت مالی روی زندگی  خیلی تاثیر داره

۴خانواده خوبی داشته باشه

۵)تحصیلات هم مهمه

۶-اختلاف سنی هم بین۲تا۸سال باشه

۷-خوش قیافه باشه و به هم بیایین