2777
2789

انقد مردا عیب و ایراد دار دیدم که دیگه یادم رفته تصورم از مرد ایده ال چی بود😒

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هووووووم

مرد بی عیب! خب خودمونم بی عیب نیستیم که!

منتهی به نظرم مرد باید پولدار باشه کچل و‌ خوش اخلاق

دست و دلباز باشه و الویت اولش زنش باشه (نه اینکه بقیه رو فراموش کنه ها!)

دنبال جایگزین برای مامان جونش نباشه! همراه و‌ همسر بخواد

نمیدونم

همینا کافیه فعلا

مرد باشه. رفتارهای زنونه نداشته باشه.

مستقل باشه.وابسته فکری و عملی به این و اون نباشه.

عاقل باشه.

با شعور و درک باشه.آدم و درک کنه.

هم درجه باشه با خانومش.از یه سطح خانوادگی و فرهنگی باشن.برای خودشون بهتره.

خسیس و ولخرج نباشه.

عاشق باشه.

قدر محبت کردن های خانمش و بدونه.

برای زنش بعنوان انسان ارزش قایل باشه.

مثل دو تا دوست باشن باهم. غیر از بعضی موارد خاص, راحت حرفهاشون و باهم بزنن.

حامی همسرش باشه.اما زن ذلیل نباشه. درست قضاوت کنه.

خانواده خودش و هم فراموش نکنه. به خانواده همسرش هم احترام بذاره.

اهل کار باشه.

تنبل نباشه.

تو خونه یاری کننده باشه.

خوش به حال اونی که خواسته اش با تقدیرش هماهنگ باشه.

جنتلمن باشه.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

مسئولیت پذیر

خانواده دوست

با تقوا

جنم کار داشته باشه

خانواده با فرهنگی داشته باشه

به آینده فکر کن....هنوز کتابهایی برای خواندن،غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند.
مرد باشه. رفتارهای زنونه نداشته باشه. مستقل باشه.وابسته فکری و عملی به این و اون نباشه. عاقل باشه. ...

😂عالیه اصن 

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔

مرد كامل كه وجود نداره اما ما يه اشنايي داريم كه فك ميكنم شوهرش از بي نقص ترين هاي روي زمين باشه حالا كه خودم ازدواج كردم اينو فهميدم وقتي رفتار اين زنوشوهرو كه بعد از ٣٠ سال زندگي ميبينم لذت ميبرم

اتفاقا من دیدم مردایی که نسبت به خواهراشون خیلی سختگیرن و اذیتشون میکنن ولی برای زنهاشون خوب میشن

نه منطورم اینه که هر رفتاری ام که با خواهراشون دارن بالاخره ته ته دلشون دوست ندارن هیچ مردی خواهرشونو اذیت کنه.جوری که دوست دارن یه مرد دیگه با خواهرشون بد تا نکنه

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲
اونی که مادر نزاییده هنوز😆

سلام مهشیدخانم.من داستان زندگی شما روخوندم وهمچنین بعضی ازجواب هاروکه میدین .خیلی ازتون خوشم اومده وبهدنظرم خیلی خیلی دل پاکی دارید .لطفا 2قلوهاتون شیرمیدین شبی .نصف شبی حتما برای من دعا کنید شایدخدابه دل شما که مادری مهربون ودل پاک هستین نگاهه کرد.ممنونم 🌹🌹🌹