2777
2789

من گاهی زبونم می گیره، مخصوصا پیش کسایی که قبلا کنارشون این اتفاق برام افتاده. سرعت صحبت کردنم بالاست به نظرتون به اون مربوطه یا به کمبود اعتماد به نفس؟ گاهی تو چینش کلمات کنار هم کم میارم انگار مغزم دیر همراهی می کنه که جمله رو خوب درست کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا من تو جمعی که استرس داشته باشم بعضا اینجوری ام آبروی خودمو میبرم 😅

فک نکنم لکنت داشته باشی احتما اضطراب اجتماعیه اعتماد بنفس پایین 

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

واقعا من تو جمعی که استرس داشته باشم بعضا اینجوری ام آبروی خودمو میبرم 😅

دوستان برداشت بد نکنید فکر کنید دارم مسخره میکنم واقعا خیلی بده به شهرام بگی شهناز به بجای اقای آقالویی بگی اقای اقالولویی😅

من گاهی زبونم می گیره، مخصوصا پیش کسایی که قبلا کنارشون این اتفاق برام افتاده. سرعت صحبت کردنم بالاس ...

از چن سالگی این مشکل شروع شد 

من گاهی زبونم می گیره، مخصوصا پیش کسایی که قبلا کنارشون این اتفاق برام افتاده. سرعت صحبت کردنم بالاس ...

یه دکتر میگفت ذهن شلوغه ادم‌نمیتونه درست بچینه تو ذهنش حرفو بگه همینجوری تن تن میگیم بعد زبونمون‌میگیره یا تپق میزنیم

فک نکنم لکنت داشته باشی احتما اضطراب اجتماعیه اعتماد بنفس پایین

مثلا از روی یه متن بخوام برا اولین بار بخونم توی جمع کلی اشتباه میکنم یا کلمه جا میندازم مثلا یبار داشتم با چندتا از مسئولای شهرمون یه صحبت جدی میکردم یعنی ببین دستام بندی می رقصیدن تهش یارو هی میگفت چشم چشم بفرمایید 😅🤣🤣

مثلا از روی یه متن بخوام برا اولین بار بخونم توی جمع کلی اشتباه میکنم یا کلمه جا میندازم مثلا یبار د ...

این لکنت نیس چون نرفتی تو جمع های شلوغ برات سخته

اره لکنت از بچگیه لکنت تو بزرگسالی خوب نمیشه فقط میشه با روشایی پنهانش کرد ک بقیه نفهمن یا ب خودش انقد تلقین کنه ک خوب بتونه صحبت کنه باید با ارامش نفس بکشه اینجور مواقع 

ببخشید یسپوال دیگه برای لکنت پسربچه ها چه چیزی رو پیشنهاد میکنید تخم کفتر واقعا جوابگوعه؟

ن بابا تخم کفتر خرافات ....باید برن گفتار درمانی تا سنشون کم نذارن ب بزرگسالی کشیده بشیده این مشکل بقیه ان نباید ب روشون بیارن اصلا هیچ واکنشی نشون ندن