2777
2789
عنوان

شب عروسی

16255 بازدید | 94 پست

سلام دوستان عزیزم 

میخاستم بیایم دوره هم از خاطرات خنده داری که شب عروسی خودتان یا کسی سراغ دارید تعریف کنید بخندیم دور هم 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ک هیچ خاطره ی خنده داری ندارم😞

مرسی 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
خاطره دقیقا از کدوم قسمت شب عروسی .... مهمه میپرسم

از هر قسمتی که دارید فرق نداره

شوهرم همش سرش پایین بود تو تالار هی میگفتم ب من نگاه کن موقع رقص میگفت سرمو بیارم بالا میرم جهنم ی موقع چشمم میخوره

اخه قبلشم گفته بودم نگاه کنی ب این و اون کورت میکنم

فیلم عقدمون قشنگ ب همه نگاه میکرد جای تک تک ملتو بلد بود وسط رقص رفت سر میز خالش اینا ی نینی اورد 

من یه خاطره گریه دار دارم از یه بنده خدایی که داماد شب عروسی نرفت آرایشگاه دنبال عروس😐😐و عروسی بهم ...

بیچاره عروس