2777
2789
عنوان

خیلی احساس تنهایی دارم

109 بازدید | 21 پست

خانوادم حوصله‌ی حرف زدن باهامو ندارن و اصلا به حرفام گوش نمیدن. هیچ فامیلی تو شهرمون نداریم که باهاش برم بیرون. دوستامم که یه روز خوبن یه روز بد و تا خودم سر صحبتو باز نکنم نه پیام میدم نه زنگ میزنن

است.وری بقیه رو میبینم هرروز بیرونن و دورهمن ولی من همش تو خونم و واقعا خسته شدم نمی‌دونم چیکار کنم

چیزی که به‌طور قطع میدانستم این بود که بارها در زندگی‌ام مرده بودم..؛

خانواده ات ب حرفت گوش نمیدن؟

چرا چی میگی مگه بهشون؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته؟

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

منم همش خونم و با هیشکی حرف نمیزنم بیرونم برم واسه قدم زنی بقیه رو میبینم میگن میخندن و من تنهام معذ ...

دقیقا منم همینو خیلی حس بدیه

۱۷

ما ک اجازه نداریم بریم بیرون چی بگیم؟

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

ما ک اجازه نداریم بریم بیرون چی بگیم؟

منم تا سال پیش همینجوری بودم میفهممت

ولی من خودم نذاشتم ادامه پیدا کنه

دوست این کلمه غریبس باور کن دوستی نیس دگ همه یروز میرن و ضربه میزنن تا ب نفعشونی هستن منت کسیو نکش بزار بقیه پیگیرت باشن با خانوادتم عادی تا ب خودشون بیان درس بخون تا میتونی درس بخون ک نجاتت همین‌خوندن درسه برو کلاس تست کتابای تست بگیر اولویتت بزار درس بکوب بخون شروع کن برا کنور فرهنگیان بیاری عالیه افتخاره ایندت تضمینه میتونی ب حرفم اعتماد کنی و ی اینده فوق العاده تضمینی داشته باشی ک خانوادت ارزو حرف با تو داشته باشن ن تو

منم تا سال پیش همینجوری بودم میفهممتولی من خودم نذاشتم ادامه پیدا کنه

چیکار کردی میشه بگی؟

منم مثل شمام خیلی تنهام 

تازگیام تسویه کردم سرکار نمیرم بدتر شده اوضاع 

کتاب بخون فیلم ببین ورزش کن برو بیرون 

ب یه نحوی خودتو مشغول کن 

نمیدونم چرا همش می نویسه پست شما به زودی منتشر میشه و بعد یه ربع پست میشه بالاخره

واسه شمام اینجوریه؟ 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

دوست این کلمه غریبس باور کن دوستی نیس دگ همه یروز میرن و ضربه میزنن تا ب نفعشونی هستن منت کسیو نکش ب ...

منم خودم واقعا اعتقاد دارم به اینکه هیچکس نمیمونه چون خیلی از دوستامو از دست دادم و دیگه زیاد مهم نیست واسم

درس که زیاد میخونم ولی اونم یه مدته حسش نیست اصلا