2777
2789

شما جای من بودید چیکار میکردی

نه یک بار چند بار

بچه ها این مشکل یکی از دوستامه

من بهش میگم طلاق بگیر ولی میگه یه دختر داره.

شوهرش کلا رفیق باز و عیاشه ولی خب پولداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خب پولداره 

زشت ترین جمله ممکن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

دوستت تصمیم خودشو گرفته ما چی بگیم

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

طلاق بهترین گزینه است

نسخه طلاق برای همین روزاست دیگه

طرف زن میاره تو خونه نه یکبار بلکه متعدد...

خب اون دختر قراره از والدینش غیر از افسردگی(مادرش) و هرزگی (پدرش)چی یاد بگیره

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

خاک تو سرش پولدارم هست نتونسته مکان جور کنه

خاک برسرش 

زنای ج.نده و کثیفو نیاورده  تو خونه اش

بابا اون زنا لیاقتشون تو خونه خرابه اس

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اگه شرایط طلاق نداره 

تا می‌تونه با پول اون خودشو بسازه اگه بتونه ی هنری یاد بگیره در کل ی جور زندگی کنه ک اون اصلا نیست و فقط با پولش خوش بگذرونه با دخترش

برای رابطه هم تا جای ممکن نذاره اگرم شد فقط با کا.ندوم