2777
2789
عنوان

روز جمعه چطور گذروندید

113 بازدید | 14 پست

صبح صبحونه خوردم و یه دمنوش زنجبیل و عسل ی ساعت بعدش هم یه ویتامین سی جوشان واس سرماخوردگی

یه قورمه سبزی خودم پز اماده کردم 

ولی چون سرما خوردم اصلا نفهمیدم چی بود

کمی نی نی سایت چرخیدم

بعد ناهار یه کاپوچینو خوردم معدم ریخت بهم 

یکم به کارام رسیدم 

بعد کمی پفیلا از دیشب مونده بود خوردم یکم یوتیوب گردی کردم

بعد ظرفا شستم

رفتم ماسک صورت گذاشتم

تازه شستمش

و ی دمنوش بابونه درست کردم  بخورم بلکه پریود بشم اما زهرمار شده هرچی هم نبات ریختم توش نمیشه خوردش حیفم میشه بریزم دور...

😁جمعه خوبی داشتی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با رفتن به سرکار 

پریود بودن و حال بد 

اماااا ناهار خوشمزه قلیه ماهی همسرپخنده😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

از صب بیدار شدم خونه هارو جارو کشیدم و دوش گرفتم از ساعت ۲ دراز کشیدم رو تخت تا الان..دوست دارم بریم بیرون ولی مامان و بابا خوابن🥲

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

سر ی جریانی دیشب بحثم شد با شوهرم کوتاه اومدم ولی امروز کلافه ام کرد همش نیش و طعنه . ی سر رفت بیرون نشستم گریه کردن دلم گرفته . قرار بود امشب بریم بیرون کنسل اش کردیم . دلمم براش میسوزه جز من کسی رو نداره سرش غر بزنه میگم عیب نداره مگه جز من کی دلسوزش هست . خدایا بازم شکرت میگذره 

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد