2777
2789
عنوان

مادرای پسردار بیان تو رو خدا

132 بازدید | 16 پست

خانما من واقعا حالم بده

تا همین الان زیر سرم بودم. پسرم خیلی اذیتم میکنه و بابت تربیتش من خیلی نگرانم

یه ماه دیگه سه سالش تموم میشه

از همون اول بچه ی لجباز و پرخاشگری بود

کم میخوره، کم‌میخوابه. عصبیه

تو جمع بزرگسال خیلی مودب و زبون بازه ولی کافیه یه بچه‌باشه. فقط جیغ میزنه، زور میگه، دعوا میکنه

پیش خودم ارومه ولی پیش پدربزرگ مادربزرگاش خیلی زورگو میشه. میگم دست نزن دست میزنه

میگم فحش نده فحش میده

میگم جیغ نزن، عربده میکشه

به خدا همسایه ها ازمون شاکی ان که چقدر جیغ میزنه

بردمش پیش روانپزشک چون سنش کم بود نتونستن تشخیص بدن بیش فعاله یا صرفا لجبازه

دارو ندادم بهش چون باز میگم خود دکتر هم مطمئن نبود

تا الان از پوشک نتونستم بگیرمش. خوشش نمیاد بره دستشویی. 

خیلییییی حالم بده

نمیدونم چیکار کنم اروم بشه. نمیدونم چیکار کنم کمتر جیغ بزنه

انقدر جیغ میزنه همیشه لب هاش خشک و پاره اس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچگی خودت چطور بود؟دوران بارداریت چ طوری طی کردی؟روحیت خوب بود،؟منم باردارم‌ این شرایطی که گفتی واقع ...

بارداریم افتضاح بود

همش گریه و نگرانی و اضطراب

میدونم از همونه

ولی نمیدونم چیکار کنم درست بشه

به خدا دارم از پا میفتن

به غیر دادوبی داد خیلی می‌ره آروم قرارنداره پیش فعالی این کتک می نه لج می‌کنه حامی داره میبینن اونارو روش تو روت درمیاد لجباز یکم با خانواده شوهرت حرف بزن بگو به حرفی زدی نکن وایی چرا بزار بچه حرف تو گوش کنن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

فقط اومدم بهت بگم خدا بهت صبر بده ..بچه سه ساله پوشکی ..من دوتا پسر دارم تا وقتی نوزاد بوده ن خیلی اذیتم کرده ن خواب نداشتم اصلا ..چون پشت سرهم بوده ن ولی بعد دیگه عادی بود رفتاراشون 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
به غیر دادوبی داد خیلی می‌ره آروم قرارنداره پیش فعالی این کتک می نه لج می‌کنه حامی داره میبینن اونار ...

ببین رفتاری بیش فعال نیست. مثلا یه ساعت یه جا میشینه کارتون میبینه یا یه ساعت با اسباب بازی هاش بازی میکنه

خیلی ریخت و پاش نمیکنه و وسایل نمیشکنه

ولی وقتی عصبی میشه نمیشه کنترلش کرد

خودشو له همه جا میکوبه و نعره میکشه

اونم میگم پیش خانواده همسرم و خودم ابنطور میکنه که حامی داره

یا اصلا با بچه ها نمیسازه. میگه هرچی توجهه مال من باشه

فقط اومدم بهت بگم خدا بهت صبر بده ..بچه سه ساله پوشکی ..من دوتا پسر دارم تا وقتی نوزاد بوده ن خیلی ا ...

خیلی سختمه به خدا

میبرمش دستشویی دستشویی میکنه

ولی مشکل اینه تا من نبرمش نمیره

همش من باید بگم بیا بریم

الان یه ماهه من پوشک شورتی‌تنش میکنم هر یه ساعت یه بار میبرمش دستشویی هر بار دستشویی میکنه یه پنج دقیقه دیر کنم نمیگه دستشویی دارم همون پوشکو کثیف میکنه

تو روز سه چهار بار میره دیگه بعدش راضی نمیشه بره

ببین رفتاری بیش فعال نیست. مثلا یه ساعت یه جا میشینه کارتون میبینه یا یه ساعت با اسباب بازی هاش بازی ...

همه این ها خوبه  با بچه ها نمیسازه که همیشه تنها بوده بزرگ بشه بهتر میشه ولی حتما باهاش ی کم حرف بزن نقاشی کن بچه هارو بگو اصلا بچه بزرگ میشه دیگه بد پوشک بشه فلان خیلی باهاش کلنجار بری تا خوب بشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خیلی سختمه به خدامیبرمش دستشویی دستشویی میکنهولی مشکل اینه تا من نبرمش نمیرههمش من باید بگم بیا بریم ...

خیلی سخته پیرت میکنه دختر ...حالا فقط با تو اینجور یا با بقیه هم اینجور ؟مثلا اگه چندروز پرستار بگیری یا خونه کسی بزاری ..منظورم غریبه باشه نه آشنا.حس میکنم حساب ببره ازش ..من خودم مربی مهد کودک بودم  شاگردایی داشتم حرف مادرشون گوش نمیکردن ولی من هرچی میگفتم گوش میکردن ..ببرش مهد کودک از خودت دورش کن حس میکنم داره ازت سواستفاده میکنه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
اون جیغ زدنشو چیکار کنم؟

اون جیغ زدن شو بگو بچه خوبه که جیغ نمیزنه منم پسرم اینطوری بود بعد دکتر رفتار درمانی گفت هروقت خواستی کاری کنه بگو دیگه امروز پارک نمیریم بستنی نمیخرم محروم اش کن نخر براش بزار ببینه که وقتی میگید نه واقعا نه کاری نمیکنه بگو فرشته ها بیان ببین تو جیغ میزنی دوست ندارن ها میرم میگن این پسر جیغ میزنی گوشم درد گرفت حرف های اینجوری حالا ببین راه رو باهاش برو انشالله از یکی شون جواب میگیری

من دخترم یه وقتایی مهمون دارم داد زدن و آبروریزی داره.اصلا از کاراش خجالت میکشم.خودمم دلم نمیاد جلوی کسی باهاش برخورد کنم،میگم ضربه نخوره ولی ظاهرا فایده نداره

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

ببین رفتاری بیش فعال نیست. مثلا یه ساعت یه جا میشینه کارتون میبینه یا یه ساعت با اسباب بازی هاش بازی ...

اسی فقط بذارش مهد پسر من با بچه ها ارتباط برقرار نمی‌کرد ولی الان رفته پیش دبستانی خیلی بهتر شده نگید چون بزرگ شده عاقل شده که اصلا اینجور نیست تو کلاس با بچه ها گروهی بازی کرده و کار انجام داده که بهتر شد بنظر من بهترین راه حل اینه که بره مهد