2777
2789
سلام خوب هستین من چند ماه قبل ازتون پرسیدم الان میخوام پیگیر بشم چطور از دکتر نوبت بگیرم

سلام

ویزیت اول با خود دکتر امیری نیست

با تیم ایشونه

+98 901 111 2949
به این شماره پیام بده و بگو برای اولین ویزیت میخوای مراجعه کنی یا اگر تهران نیستی از اپلیکیشن ماتا وقت ویزیت آنلاین بگیر بگو هر آزمایشی لازم هست برات بنویسن که یهو با جواب آزمایش‌ها ویزیت بشی.

موفق باشی.

سلامویزیت اول با خود دکتر امیری نیستبا تیم ایشونه+98 901 111 2949به این شماره پیام بده و بگو برای او ...

برای ای دی اف تعیین جنسیت میخوان برم 

همین مراحل رو برم ؟

دستت درد نکنه عزیزم

نی نی ت بدنیا اونده؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی توی سایت یکی میگی دکتر امیری خیلی خوبه یکی میگه خیلی بده و گوش نمیده شما از بقیه چه تعریفی شنیدی یا خودت 

من سر اشتباه یه دکتر عالی اینجا که فوق العاده است اما خیلی شلوغه دو بار دوره پانکچر رو اشتباه رفتم فککن که آخرم هیچی به هیچی . دکتر با منشی دعوا مکیدد  منشی با دکتر من کلی تخمک از دست دادم در حالی که دکتره عالی بود ولی شلوه

الانم استرس دارم که نکنه اینجا هم شلوغ باشه اینجوری بشه شما چطوری بود 

راستی توی سایت یکی میگی دکتر امیری خیلی خوبه یکی میگه خیلی بده و گوش نمیده شما از بقیه چه تعریفی شنی ...

اینجام شلوغه ولی انصافا من چنین اشتباه فاحشی ازشون ندیدم

کسانی هم که همزمان با من بودن تجربه بدی نداشتن و بیشترشون هم جواب گرفتن.

عزیزمهمش شما می‌آید توی ذهنم آرزوی سلامتی دارم برای هر دوتون منم باید زودتر تصمیم بگیرم و برم وگرنه ...

خیلی ممنونم عزیزم

لطف داری

امیدوارم خیلی زود نتیجه بگیری

هر کمکی ازم بر میومد بگین🍃