2777
2789

ورود آقایون باردار ممنوع هست پس برو بیرون برادر . 

خانوما با دوازده روز اخیر پری شدم هر ماه این اتفاق تکرار میشه هر بار بین ده تا پانزده روز تاخیر دارم حدودا پنج ماهه اینطور شده چند بار دکتر رفتم تاثیری نداشته یکی میگه از تنبلی یکی میگه عفونت هر کدوم یه چیزی میگن خلاصه مسی بوده تجربه ای داشته باشه چیکار کنم. در ضمن پریود ها خیلی پر درد و اذیت کننده شده این چند ماه

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی اقدام نیستی؟

نه گلم یه دختر کوچیک دارم هنوز شیر میخورع

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

عزیزم برو پیش یه متخصص خوب ، احتمالا تنبلی یا کیست داریقرص میده و یه سری موارد رو رعایت کنی خوب میشه ...

قبل با داریم تنبلی داشتم ولی با دارو و رژیم و ورزش کنترل شد بعد زایمان هم دو بار رفتم سونو اوکی بود ولی جدیدا نرفتم دیگه. چند بار پیش دکتر رفتم ولی حتی خودم هم میگم سونو بنویس میگه لازم نیست حالا چند دوره دارو بخور

قبل با داریم تنبلی داشتم ولی با دارو و رژیم و ورزش کنترل شد بعد زایمان هم دو بار رفتم سونو اوکی بود ...

برو پیش یه پزشک عمومی بگو مشکلت رو احتمالا سونو مینویسه واست

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

سونوگرافی هم رفتی؟ احتمال کیست یا آندومتریوز هست

جدیدا نرفتم نه ولی دو بار قبل که رفتم گفتن همه چیز اوکی

برو پیش یه پزشک عمومی بگو مشکلت رو احتمالا سونو مینویسه واست

انجام میدم مراکز سونو هر دکتری بنویسه؟؟ آخه یبار رفتم گفتن باید پزشک زنان نوشته باشه برای چک رحم تا ما سونو کنیم پزشکی هم که من رفتم کلا انگار با سونو دشمنی داره

انجام میدم مراکز سونو هر دکتری بنویسه؟؟ آخه یبار رفتم گفتن باید پزشک زنان نوشته باشه برای چک رحم تا ...

ببین می نویسن به نظرم لزومی نداره حتما زنان بنویسه

حالا تو محض احتیاط برو پیش عمومی بگو می نویسین؟

اگر ننوشت و گفت قبول نمیکنن و اینا برو پیش یه زنان دیگه

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

من واسه عفونت مزمن بهم گفتن عنبرنسا دود بده

دوسال مقاومت كردم ولي ديگه كلافه شدم دل زدم دريا دود دادم عفونتم خيلي خوب شد 

نزديك پريود دود ميدادم سريع فرداش پريود ميشدم چون قاعده آور هست

پريود شديد...

ببین می نویسن به نظرم لزومی نداره حتما زنان بنویسهحالا تو محض احتیاط برو پیش عمومی بگو می نویسین؟اگر ...

مرسی عزیزم 🌹 میرم حتما تو دوران پریود هم میشه رفت سونو یا بمونه بعد پریود برم

من واسه عفونت مزمن بهم گفتن عنبرنسا دود بدهدوسال مقاومت كردم ولي ديگه كلافه شدم دل زدم دريا دود دادم ...

واقعا😮 چه ویزا آدم می‌شنوه نمی‌دونستم از کجا باید تهیه کنم؟؟ آخه من حتی مطمئن نیستم بخاطر عفونت یا چیه چون ترشحات بدبو یا زرد رنگ ندارم