2777
2789

با سلام. بنده پسری 25 ساله، لیسانسه و مجرد هستم. تا حالا وارد رابطه نشدم. خواستم بپرسم شخصی با ویژگی هایی که مد نظرم هست چجوری پیدا کنم؟  آیا همیشه باید صبر کنم یه نفر به طور تصادفی بیاد توی زندگیم(مثلا محل کار یا جاهای دیگه) تا دربارش تحقیق کنم؟ یا خودم دست به کار بشم و توی سایتها و اینور و اونور دنبال مورد بگردم؟ اگه بخوام صرفا به موارد تصادفی اکتفا کنم به نظرتون خیلی طول میکشه تا اونی که دلم میخواد پیدا کنم؟

تو نی نی سایت دنبالش نباش

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونروزی که مونا تهرانی داشت این سایتو افتتاح میکرد اصلا باورش نمیشد یروزی از سایتش برای پیدا کردن پارتنر و همسریابی بخوان استفاده کنن

فقط 41 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

به پدر و مادرت بگو پیدا خواهند کرد فامیل و وابستگان بعد برو خواستگاری اون فرد

بهتره آدم خودشو فقط به فامیل محدود نکنه. من خودم ازدواج فامیلی رو چندان قبول ندارم. 

اونروزی که مونا تهرانی داشت این سایتو افتتاح میکرد اصلا باورش نمیشد یروزی از سایتش برای پیدا کردن پا ...

خب من که نگفتم از اینجا که😂. اگه قرار باشه کسی از طریق سایت مورد پیدا کنه اینهمه سایت بهتر از اینجا هست واسه اینکار. اینجا فوقش به درد همون پرسش و پاسخ و مشاوره گرفتن میخوره. 

بهتره آدم خودشو فقط به فامیل محدود نکنه. من خودم ازدواج فامیلی رو چندان قبول ندارم.

منظورم این بود که 

جدا از  پدر و مادر به فامیل هم بسپار  تا برات 

مورد مناسبی رو پیدا کنند و بعد برای خواستگاری اقدام کنید 

لطفا برایم دعا کنید                                                 سپاس