2777
2789
عنوان

دزدگیر ماشین یکی داره از ساعت سه میزنه سرم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 42 پست
نفرین نکن خواهر قشنگم

منم از بعد دادگاه هام دیگه روانم مختل شده چپ و راست همه را حتی نزدیکام را نفرین میکنم چه علنی چه پست سرشون 😔 . قبلا همیشه میگفتم نفرین نکنید ولی حالا خودم در هفته دو نفر را نفرین میکنم حداقل . تازه پیگیری میکنم ببینم نفرینم گرفته یا نه دوباره نفرین میکنم 😔 دعام کنید خوب شم 

اره راست میگه . منم یبار سرم رفت زنگ زدم .‌‌‌‌‌گفت آدرس بده . آدرس دادم . هم آدرس خودمو هم محدوده آد ...

خوب من نمیدونم ماشین کدومه از ساختمان های رو به رو هست 

فقط کوچه رو بگم کاری میکنه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از بعد دادگاه هام دیگه روانم مختل شده چپ و راست همه را حتی نزدیکام را نفرین میکنم چه علنی چه پست ...

چشم دعا میکنم برات ولی خودت باید خودتو تغییر بدی خودت باید بخوای از این انرژی منفی خلاص شی . یوگا کار کن خیلی انرژی مثبت جذب میکنی.نفرین واقعا به خود آدم برمیگرده.چون شما انرژی منفی پخش میکنی و اون از ذهن و دهنت گذر میکنه .فکرت همش مشغول به افکار منفی میشه خوشگلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خوب من نمیدونم ماشین کدومه از ساختمان های رو به رو هست فقط کوچه رو بگم کاری میکنه ؟

یعنی از توی خونه صدای ماشین میاد ؟؟ خب یه زنگ بزن خودش بهت میگه با توجه به داده هایی که در دسترسی داری چجوری به جواب برسه . 

نمیدونم ماله کدوم خونه اس فقط کوچه رو بگم کافیه؟

اره زنگ بزن خیلی محترمانه بگو سلام خسته نباشید چند وقته که این مشکل برای ما پیش اومده آسایشمون و مختل کرده اسم کوچه رو بگو میان پلاک و برمیدارن میزنن سیستم به نام هرکی باشه بهش زنگ میزنن 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یعنی از توی خونه صدای ماشین میاد ؟؟ خب یه زنگ بزن خودش بهت میگه با توجه به داده هایی که در دسترسی دا ...

اره از آپارتمان های رو به رو میاد نمیدونم دقیق کدوم آپارتمان هست هر آپارتمان هم ده واحد داره در کیو بزنم اخه به کدوم آپارتمان بگم نمیدانم دقیقا کدام یکی هشت

چشم دعا میکنم برات ولی خودت باید خودتو تغییر بدی خودت باید بخوای از این انرژی منفی خلاص شی . یوگا کا ...

اصلا دیگه فکر نکرده بدون فوت وقت دهنم باز میشه به رگبار میبندم هرکی اعصابم را خورد کنه 😔 قبلا عذاب وجدان می‌گرفتم و پشیمون میشدم و بغض میکردم و عذرخواهی میکردم حالا میگم حقش بود بازم پاش بیفته میشورم و پهنش میکنم . 

اره از آپارتمان های رو به رو میاد نمیدونم دقیق کدوم آپارتمان هست هر آپارتمان هم ده واحد داره در کیو ...

باید بری خب دنبال صدا . منم اون روز رفتم دنبال صدا تا پیداش کردم . شاید پلیس زنگ بزنه به صابخونه یا شاید نیرو بفرستن 😂 جدی می فرستن . ولی تو بگو من می‌خوام ناشناس باشم نمی‌خوام برام دردسر شه . اونا قبول میکنن درخواستت را . منم میگم یه زنگ بزن 110 ببین چی میگن . شاید یه گشت پلیسی اون حوالی داره می‌چرخه کار حل میشه 

اصلا دیگه فکر نکرده بدون فوت وقت دهنم باز میشه به رگبار میبندم هرکی اعصابم را خورد کنه 😔 قبلا عذاب ...

شستن پهن کردن با نفرین کردن فرق داره ها😁

زنگ زدم عزیزمانشالله فایده داشته باشه

داره گلم دستت دردنکنه

زنگ زدم عزیزمانشالله فایده داشته باشه

ما هم یه کوچه تنگ و باریک داریم یه سوپری داخلشه قبلا پدربزرگش صندلی میذاشت کوچه مینشست کوچه باریک‌تر میشد خیلی سخت بود ماشین رد بشه تازه باید مراقب می بودن به پیرمرده نماله . بلاخره بعد از سالها پیرمرده فوت کرد . ولی هنوز صندلی را به یادش میذارن😩 . دو هفته ای هم هست صندوق های میوه و سیب و‌پیاز می‌ذاره 😩 دلم‌هم نمیاد بگم‌بیان سد معبر را جمع کنن ناشناس ‌‌. تا حالا هم ازشون چیزی نخریدم همش میرم سوپری دورتره. سالهاست 😂

باید بری خب دنبال صدا . منم اون روز رفتم دنبال صدا تا پیداش کردم . شاید پلیس زنگ بزنه به صابخونه یا ...

زنگ زدم پلیس گفتم ما هر روز این مشکل داریم و مم به ماشین دید ندارم ببینم ماله کیه مشخصه تو آپارتمان پارکه چون صدا اکو داره و از زیر فضای بسته پارکینگ طور میاد 

خدا کنه بیاد الان ببینه چه صدایی رله انداخته تو کوچه 

من فقط بفهمم ماشین کیه 

از خجالتش در میام

یک ماهه تمامه روز شب من شده همین 

خسته شدم از صدا

نشستم دارم گریه میکنم عین چی