من دهنم که در اثر خشم باز شه همه کار توأم انجام میده در روسری از ثاینه 😁 تازه گاهی گریه هم چاشنیش م ...
😂خیلی خوبی ولی کارت بده😐✋
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
زنگ زدم پلیس گفتم ما هر روز این مشکل داریم و مم به ماشین دید ندارم ببینم ماله کیه مشخصه تو آپارتمان ...
اگه تکرار کرد فردا مجدد به پلیس بگو . گرچه فکر کنم امشب آخرین شب شون باشه از ترس شون . چون الان همسایه اذاری هست ولی سری بعدی در اثر تکرار علاوه بر همسایه آذاری لجبازی با پلیس هم هست . ما هم یه پسر همسایه گاو داریم هر روز و هر شب در خونه را عین اسب میبنده بهش هم میگیم گوش نمیده نمیتونیم هم به پلیس بگیم یهو لجمیکنه
خودمم میدونم ولی خب دست خودم نی 😐برای همین میگم دعام کنی .اصلا نخواستم اصلا ولم کن
گفتم دعا میکنم که تروخدا منو نفرین نکن😟😂
از دست تو🤣🤣🤣اره خدا خیرشون بده از پنجره مامور دیدم بعد چند دقیقه هم قطع شد بعد اومدنشونکاش زودتر ...
دیدی گفتم الکی زندگی ونباید سخت گرفت