2777
2789
عنوان

دزدگیر ماشین یکی داره از ساعت سه میزنه سرم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 42 پست
شستن پهن کردن با نفرین کردن فرق داره ها😁

من دهنم که در اثر خشم باز شه همه کار توأم انجام میده در روسری از ثاینه 😁 تازه گاهی گریه هم چاشنیش میکنم . یا عمد یا غیر عمد 

من دهنم که در اثر خشم باز شه همه کار توأم انجام میده در روسری از ثاینه 😁 تازه گاهی گریه هم چاشنیش م ...

😂خیلی خوبی ولی کارت بده😐✋

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم یه کوچه تنگ و باریک داریم یه سوپری داخلشه قبلا پدربزرگش صندلی میذاشت کوچه مینشست کوچه باریک‌تر ...

بعضیا وجود اشون باعث گرفتاری بقیه اس 

جوری که با مردنش اشون هم اذیتشون تموم نمیشه 

دست شما درد نکنه عزیزم لطف کردید همراهی کردید منم عصبی بودم شرمنده

فداتشم خواهر بیا بهم خبر بده پلیس اومد یانه.

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

زنگ زدم پلیس گفتم ما هر روز این مشکل داریم و مم به ماشین دید ندارم ببینم ماله کیه مشخصه تو آپارتمان ...

اگه تکرار کرد فردا مجدد به پلیس بگو . گرچه فکر کنم امشب آخرین شب شون باشه از ترس شون . چون الان همسایه اذاری هست ولی سری بعدی در اثر تکرار علاوه بر همسایه آذاری لجبازی با پلیس هم هست . ما هم یه پسر همسایه گاو داریم هر روز و هر شب در خونه را عین اسب میبنده بهش هم میگیم گوش نمیده نمی‌تونیم هم به پلیس بگیم یهو لج‌میکنه 

خودمم می‌دونم ولی خب دست خودم نی 😐برای همین میگم دعام کنی .اصلا نخواستم اصلا ولم کن

گفتم دعا میکنم که تروخدا منو نفرین نکن😟😂

چی شد صدا قط نشد ؟ تا حرف از صداقت شد صدا قط شد 🤪. منو بی خبر نذار . هر وقت قط شد ریپلای کن بگو بهم ...

از دست تو🤣🤣🤣

اره خدا خیرشون بده از پنجره مامور دیدم 

بعد چند دقیقه هم قطع شد بعد اومدنشون

کاش زودتر تماس میگرفتم جای حرص خوردن

از دست تو🤣🤣🤣اره خدا خیرشون بده از پنجره مامور دیدم بعد چند دقیقه هم قطع شد بعد اومدنشونکاش زودتر ...

دیدی گفتم الکی زندگی و‌نباید سخت گرفت