2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گیر کرده صاحبش شاید گرفته خوابیده ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

زنگ بزنم‌چی بگم نمیدونم کدام ماشینه

بگو‌تو کوچه ما یه ماشین دزدگیرش‌ یک سره شده میان پلاک و برمیدارن زنگ میزنن صاحبش

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بمیره ایشالله تو همون ماشینش تصادف کنه له شه ایشالله هر شب هر روز همین صدا از یه ماشین و یه ساختمان ...

نفرین نکن خواهر قشنگم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بمیره ایشالله تو همون ماشینش تصادف کنه له شه ایشالله هر شب هر روز همین صدا از یه ماشین و یه ساختمان ...

اونوقت فک نمیکنی شما خیلی ساکت موندین 

خوب اعتراض کنید برید در همه‌خونه ها 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
کاش منم مثل شما آرامش داشتم این همه آدم کیف می‌کنه کامنت هاتون و میخونه

قربونت برم خواهر شما ام میتونی ارامش داشته باشی باور کن زندگی ارزش استرس ناراحتی درگیری نداره چشم به هم میزنی سنت رفته بالا فقط اعصابت لطمه میخوره هرچی ساده تر بگیری زندگی قشنگ تره

زنگ بزنم‌چی بگم نمیدونم کدام ماشینه

اره راست میگه . منم یبار سرم رفت زنگ زدم .‌‌‌‌‌گفت آدرس بده . آدرس دادم . هم آدرس خودمو هم محدوده آدرس ماشین را . آدرس ماشین را دقیق اسم کوچه شون را نمی‌دونستم حدودی گفتم . گفت حالا بگو‌ مدل ماشین چیه و پلاکش چنده . منم گفتم مدل ماشین را بلد نیستم ولی مشکی هست پلاکش هم خوندم برای 110 . بعد گفت اوکی بای . منم قطع کردم 60 ثانیه بعد قطع شد 😳 دوباره زنگ شون زدم گفتم آقا قطع شد زحمت نکشید دیگه . گفت وااا خودمون الان زنگ زدیم موبایل صاحب ماشین گفتیم قطع کن .  

نفرین چیزی نیست خودم بفهمم ماشین کیه شیشه سالم نمیزارم براش رو ماشین هر شب هر شب صدا میاد از کوچه ود ...

خب زنگ بزن به پلیس انقد اعصابتو خورد نکن