2777
2789
عنوان

برای عید چی خریدین یا قراره بخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 3295 بازدید | 74 پست
فداتشم عزیزم مرسی از محبتت.من خواهر تو زندگیم جز رنگ مشکی و طوسی چیزی نپوشیدو از بچگی همین بودم امسا ...

ولا من یه مانتو صورتی خریدم از مدلش خوشم امد 

یه مانتو سفید مشکی هم دارم که یکی دوبار بیشتر نپوشیدم 

حالا میخوام با صوزتی ه کیف و کفش ست کنم عزیزم 😘

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولا من یه مانتو صورتی خریدم از مدلش خوشم امد یه مانتو سفید مشکی هم دارم که یکی دوبار بیشتر نپوشیدم ح ...

ای‌جااااان خیلی قشنگه خیلی خیلی مطمئنم خیلی بهت میاد مبارکت باشه انشالله امسال بهترین سال زندگیت باشه پر از موفقیت چ خوشحالی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مد که دو روزه از بین میره بگرد یه چی که خوشگل بود و دوس داشتی و بخر گلم.😚

بله موافقم اصلا نباید با مد پیش رفت هم چون زود خز میشه هم شبیه دیگران و تکراریه من استایل خانومی رو هم دوست دارم اما واقعا بهم میاد اما خب مثلا ۳یا ۴تومن بدم براش که فقط میشه تا مهمونی و بازار پوشید بخوام برم بانک بیمارستان یا سرکار چی دیگه ابن بلااستفاده ست باز باید یه هزینه دیگه کنم از اول مانتو شلوار بخرم برای این محل ها همینه که منو گیج می‌کنه 

ولی استایل خانومی واقعا خیلی زیاد بهم میاد همون کت دامن ها با کمربند باریک و کیف و کفش ست ظریف نسبتا مجلسی 

تو جای من باشی چه می‌کنی ؟

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
برو ی سر بزن تو مغازه هادقیقا چیزیکه قبلا مد بود اللن باز اومده 🤣🫡🫶من خوشم نمیاد

به نظر من ادم با جت هم بره به مد نمیرسه 

هرچی قشنگتره و بهت میاد بخری استفاده کنی عالی میشه 👡

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

ای‌جااااان خیلی قشنگه خیلی خیلی مطمئنم خیلی بهت میاد مبارکت باشه انشالله امسال بهترین سال زندگیت باش ...

همچنین برای شما 

عزت ابرو خوشبختی سلامتی عمر طولانی از خداوند منان براتون آرزومندم 🙆

همچنین برای شما عزت ابرو خوشبختی سلامتی عمر طولانی از خداوند منان براتون آرزومندم 🙆

فداتشم گلم❤️😘

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بله موافقم اصلا نباید با مد پیش رفت هم چون زود خز میشه هم شبیه دیگران و تکراریه من استایل خانومی رو ...

من جای شما باشم میخرم برای بانک و اداره جات که رسمی باید بپوشم از لباس پارسال استفاده میکنم 

چون منم با شما هم عقیده هستم وقتی یه چیزی مد میشه اونی که بیشتر به چشم میاد یه مدل غیر مد هست که بیشتر به چشم میخوره 

سنگین با وقار و شیک پوش 

حرف نداره بانو جان 👘👗👒👢👡👠👚👒

ولا من یه مانتو صورتی خریدم از مدلش خوشم امد یه مانتو سفید مشکی هم دارم که یکی دوبار بیشتر نپوشیدم ح ...

چه رنگ خوبیو انتخاب کردی من می‌خوام شالم حتما صورتی باشه بقیه آیتم هام ست میکنم باهاش فکر کنم بلک پینک تم جذابی میشه

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
من جای شما باشم میخرم برای بانک و اداره جات که رسمی باید بپوشم از لباس پارسال استفاده میکنم چون منم ...

حالا اگه لباس رسمی سر کار هم لازمت میشه چی ؟میدونی چیه دارم گول میخورم که چون لباس دیپلمات ترند شده با یه تیر میشه دو نشون زد ینی هم مهمونی پوشید هم تو اماکن رسمی ولی با اینکه به چهره و اندام منم میادا اما با کاراکتر خودم جور نی ینی بعد دوبار پوسیدن این لباس ها یه حالت و روحیه سنگین و کسل مردونه به آدم دست میده !😂و آدم تو لباس های زنانه ی با ظرافت احساس بهتر و روحیه لطیف تر ی هم داره هم به مخاطبش القا می‌کنه اینه که میگم تیپ خانومانه یه چیز دیگس ولی حیف کاراییش کمه 🥴☹️☹️

چه رنگ خوبیو انتخاب کردی من می‌خوام شالم حتما صورتی باشه بقیه آیتم هام ست میکنم باهاش فکر کنم بلک پی ...

مبادکت باشه به سلامتی بپوشی گلم 

میدونی چون بهار هست فکر کردم صورتی ادم و یاد شکوفه درختان میندازه و ادم شاداب میکنه و از افسردگی که زمستان گرفتیم هم رهایی پیدا می کنم.

بانو جان 🎀

مبادکت باشه به سلامتی بپوشی گلم میدونی چون بهار هست فکر کردم صورتی ادم و یاد شکوفه درختان میندازه و ...

من تو کمدم این رنگو سال هاست که ندارم گفتم تنوع لازمه کمبود این رنگو باید امسال جبران کنم هم به قول شما رنگ طروات و شادابی و جوانی هسش موافقم کاملا 

راستی استارتر خیلی خوش صحبت و خوش ذوق هسی اینو از دقتت تو انتخاب کلمات و ایموجی هات متوجه شدم همیشه همینطور خوب بمون