2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عی جان چقد خوشحال شدم از تعریفاتون.. من خودمم دزفولی ام❤️

اره واقعا وقتی غربت خرمشهر و اندیمشک میگیرتت و زار زار گریه میکنی و حس میکنی همه ی شهیدان زندن و تو این شهر نفس میکشن. مخصوصا اندیمشک که من واقعا زجه میزدم . بازار اهواز عالی بود. دزفول ،وای دزفول چه طبیعتی داشت، حتی تو شمالشم اون طبیعت نیست، لبنیاتش که جون دوباره میداد. سازه های آبی که شگفت انگیز بود . چغازنبیل که بهم ثابت کرد خدا رو هر شکلی بپرستی مهم نیست فقط خدا شناس باش، چون انرژیش خیلی خوب بود، همون حسی رو میگرفتم که مثلا مشهد بودم. یه مکانی که توش خدا رو پرستش میکردن حالا به هر شکلی. اونجا رو خیلی دوسش داشتم. حتی وقتی همسرم کیف پولش رو گم کرده بود و ما کلی قهوه دله سفارش داده بودیم ،وقتی همسرم گفت ای وای کیف پولم گم شده برم از خانمم پول بگیرم، اون مرد موتور سوار که وسط جاده وایستاده بود و دله میفروخت چقدر با همسرم دعوا کرد که ما رو چی فرض کردی ،تو مهمون مایی ،تو نور چشم مایی، تو حبیب مایی و نزاشت از کارت من پول رو بکشه. عزیزم شما با اصالت ترین طایفه ی ایرانید. و با قدمت ترینشون

اره واقعا وقتی غربت خرمشهر و اندیمشک میگیرتت و زار زار گریه میکنی و حس میکنی همه ی شهیدان زندن و تو ...

ایی جانم ممنون عزیزدلم چقد توصیف کردنتون قشنگه❤️

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

واقعا ادم سخت سخت دودل میشه

اینا رو گفتم اینم بگم، ما خواستیم یه پارک بریم یهو دیدیم همه ی ماشینا دارن برمیگردن، گفتیم چیشده گفتن چند نفر تو پارک دارن تیراندازی میکنن. ما هم صدای تیر رو شنیدیم و دست و پا لرزان برگشتیم. همه ی خوبیاشو گفتم اینم گفتم که در نظر بگیری