2777
2789
حتما عزیز دلم حاجت روا بشید

خودتون کدوم شهر ساکنید در حال حاضر؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که خودم اهوازیماگر نمیخوای اذیت بشی شمالابنجا خاکهگرماش گرمهسرماش سرده پاییز و بهاری این وسط ندار ...

عزیزم منم قراره بیام اهواز راست میگن شهر امنیت نداره بضی مناطقش نباید یه غریبه تنها بره؟آخه شاید شوهرم شغل دوم اسنپ بره.جوری هست که من خودم تنها برم بازار؟

من چند سری اهواز مسافرت رفتم. تو زندگیم مردمی به خوبی مردمای خوزستان ندیدم. انقد دل تنگ اون روزا میشم که خدا داند. هوای شوش و شوشتر و لبنیات دزفول و لب کارون و بستنی ملاثانی و..... انگار گوشه ای از قلبم خوزستان موند

کرج و واقعا برای مایی که توی هوا معتدل زندگی کردیم ، زندگی توی شهر گرمسیری خیلی سخته..

خیلی خوشم میاد از این ازدواجا، تو اونجا نامزدت شهر ما عاشق هم شدید خیلی قشنگه بنظرم خوشبخت بشید الهیییی😍😁❤️

خیلی خوشم میاد از این ازدواجا، تو اونجا نامزدت شهر ما عاشق هم شدید خیلی قشنگه بنظرم خوشبخت بشید الهی ...

قربونت برم قشنگم سلامت باشی💙🌈

خیلی مردمای خوب و خونگرمی هستین دمتون گرم عشقین❤️❤️

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

من چند سری اهواز مسافرت رفتم. تو زندگیم مردمی به خوبی مردمای خوزستان ندیدم. انقد دل تنگ اون روزا میش ...

عی جان چقد خوشحال شدم از تعریفاتون.. من خودمم دزفولی ام❤️

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

عزیزم منم قراره بیام اهواز راست میگن شهر امنیت نداره بضی مناطقش نباید یه غریبه تنها بره؟آخه شاید شوه ...

بازار بله تنها میتونید برید مشکلی نیست نترس

ولی اسنپ بله البته همه شهرا مناطق خطرناک دارن ها اینجا هم‌داره یعنی نمیشه گفت خطرناک خطرناک نیست اما شبا جاهای پر خطر مسافر قبول نکنه بهتره

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه