2777
2789

خدا شاهده که ۳ ساله درگیره اینه من بهش ج مثبت بدم بااینکه می‌دونه من نامزد دارم اما باورش نشده 😐 هر چی میگم باورش نمیشه ، همش هر جا میرم به هر بهونه ایی سعی داره ببینه منو ... مدت زیادیه تو کانال های مشترک زیر پست ها شعر غمگین می‌ذاره

یکی از رفیق های خودم روش کراشع اما وارد رابطه نمیشه 

چه کنم با این آدم 

هیچی انقد ساده بگیر تا ی کاری دست خودت بدی 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی چی الان من باید چکار کنم حتی نامزدم فهمید انقد پسره ضایع رفتار میکنه

خوب ب نامزدت بگو‌چند بار بیاد جایی ک اون‌هست با هم باشید 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤