2777
2789
عنوان

به نظرتون حرف نزنم یا به روش بیارم

687 بازدید | 37 پست

پسر عموم ۵ ۶ سال ازم بزرگتره ولی خیلی با هم خوب و او‌کییم مثل خواهر برادر میمونیم از همه چیز هم خبر داریم هر روز باهم حرف میزنیم حتی تو خلوت همو بغل میکنیم ولی هیچ حسی بینمون نیست امشب مهمونی بودیم از اونجایی که خیلی باهم صمیمی هستیم یکی از مهمونا هی تیکه مینداخت بهمون وقتی همه مشغول رقص بودن و حواسشون نبود ما رفتیم تو تراس اتاق یه سیگار بکشیم کسی هم متوجه نبود ما نشد جز همون خانوم موقع برگشتن فهمیدم فک کرده ما میخوایم کار دیگه ای بکنیم اومده دنبالمون داشته ما رو می‌دیده فقط شانس آوردیم که همو بغل نکرده بودیم چون پیش میاد تو تنهایی که همو بغل کنیم 

به نظرتون به روش بیارم یا نه؟ میترسم از اونجایی که خیلی فصوله بره به مامانم بگه سیگار میکشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر ببخشید🥲🤝🏻

لطفا بجز تاپیک اولم همه تاپیک هامو گزارش بزنید زدید لایک کنید

اسمم؛ ناز🫠👑🧚🏻‍♀>🪷🌱.🎭ꜰᴜᴛᴜʀᴇ ꜱᴜᴘᴇʀꜱᴛᴀʀمسلط به چهارزبان🩰🍓🎀>🇧🇷🦋☀️ᴀ ɢɪʀʟ ᴡɪᴛʜ ʙɪɢ ɢᴏᴀʟꜱ           

میترسم بره بگه خیلی فضولی

بگه بگو دروغ گفته از فلانی بپرس ببین چی میگه

چند سال اختلاف سنی دارید شلید اون بهت حس داشته باشه ها

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده