2777
2789
عنوان

میدونی گاهی سوالم میشه واقعا چرا رفتی

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 24 پست
بلهدوس دختر شما اسیر و برده شما نیستهمسرتونم نیست که تعهدی داشته باشههر زمان بخواد میتونه برهاین توق ...

میفهمید ک چی میگم من ابزار مشغولیت برای فراموشی مرد دیگه ای بودم تمام 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

نیومده دیگهاصلا به هر دلیلی یه آدم این حقو داره که رابطشو خاتمه بده یک طرفهشما هم باید بپذیری و خودت ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 واقعا مرغ پخته خنده اش میاد تا صبح اون روز زندگیش بودم عشقش بودم درست زمانی ک اون گروه رو کشف کردم و واردش شدم ازم متنفر شد؟ حتی اگه خوشش نمیومد هم حس نمیکنید نامردی بود؟؟؟

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیومده دیگهاصلا به هر دلیلی یه آدم این حقو داره که رابطشو خاتمه بده یک طرفهشما هم باید بپذیری و خودت ...

مشکلتون میدونید چیه؟؟ مشکلتون اینه وقتی یکی عاشقتون میشه عمیقا دوستتون میداره دور بر میدارین فکر میکنید دختر شاه پریونید 😂😂😂😂 بعد اسم اویزون بودن ب طرف میچسبونید در حالی ک اون اویزون نیست فقط دوستتون داشت و براحتی میتونه اهمیتی نده 

الانم من کاری باهاش ندارم ن بهش پیام میدم ن درخواستی دارم ک برگرده یعنی نمیخوامش من دیگه تموم شد آدمی ک دروغ میگه با دروغم آرومت میکنه آدمی ک گناه خودش رو گردن نمیگیره و میندازه گردن طرف مقابلش ب نظرم آدمی نرمالی نیست چون هنوز شجاعت اینو نداره اشتباه خودشو بپذیره 

من اشتباه خودمو پذیرفتم، ب یه آدم اشتباهیی محبت کردم و الانم دارم تاوانش رو میدم هیچم نمیخوام برگرده زندگیم یعنی عمرا نمیخوامش همین فکر نکنید من همه اینا بخاطر خواستنش هست ن کسی ک ی بار میره با یکی دیگه وارد رابطه میشه ب یکباره از چشم میفته

دختری ک تعهد حالیش نباشه هیچ وقت نمیشه 

هیچ وقت چ تو دوران آشنایی چ تو ازدواج پس چ بهتر ک بره و یا چ برسه ب دروغش کلا همچین آدمایی کنسلن 

ازت خوشش نیومده دیگهکاش یاد بگیرین متشخص باشین و وقتی کسی نمیخوادتون رو اعصابش راه نرینزن و مردم ندا ...

کاش یاد بگیرین متشخص باشین و یکی رو ابزار فراموشی آدم دیگه نکنید 

کاش متشخص باشین با احساس یکی بازی نکنید

کاش متشخص باشین اسم محبت و خرج کردن رو نزارید وظیفه . بعد وقتی طرف دوست داره بهش گیر میده تا نظر جنس مخالف جلب نشه میگین شوهرمی، نامزدمی چیمی؟ خب اگه تعهد نداری از همین الان هری تعهد ب ذاته ب یه تیکه کاغذ و امضا نیست و همزمان چندتا دوست پسر داشتن نیست تا گزینه مناسب رو انتخاب کرد

آخه پاچشو میگرفتم پریود میشدم درک نمیکرد که من پریودم فقط🤧

خانوم ب من چ خب