2777
2789

بهت گفتم هردو اشتباه داشتیم بیا بپذیریم و بسازیم

ولی تو اشتباه خودتو هیچ وقت گردن نگرفتی و همیشه سعی کردی منو مقصر جلوه بدی

نذاشتی ی هفته از کاتمون بگذره رفتی سراغ یکی دیگه 

خیلی نامردی کردی در حقم خیلی 

من همه جوره دوستت داشتم

همه جوره حمایتت میکردم

ولی تو قدر رابطمون رو ندونستی 

میدونی چه آرزوها ک واست نداشتم همشون رو بر باد دادی خیلی ساده 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

ازت خوشش نیومده دیگه

کاش یاد بگیرین متشخص باشین و وقتی کسی نمیخوادتون رو اعصابش راه نرین

زن و مردم نداره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازت خوشش نیومده دیگهکاش یاد بگیرین متشخص باشین و وقتی کسی نمیخوادتون رو اعصابش راه نرینزن و مردم ندا ...

خوشش نیومده؟؟؟

بعد از مدتهااا؟؟؟؟

بعد اونم درست زمانی ک دروغاش رو شد؟؟؟

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

خوشش نیومده؟؟؟ بعد از مدتهااا؟؟؟؟بعد اونم درست زمانی ک دروغاش رو شد؟؟؟

نیومده دیگه

اصلا به هر دلیلی یه آدم این حقو داره که رابطشو خاتمه بده یک طرفه

شما هم باید بپذیری و خودتو کوچیک نکنی و مزاحم ایشونم نشی

منم یه بار با یه نفر بودم،بعد چن ماه فهمیدم ایشون مشکلات شخصیتی و روانی داره،یه طرفه کات کردم،ولی خب شعور نداشت که به تصمیمم احترام بذاره،مجبور شدم به پدر و عموهام بگم تا باهاش برخورد کنن

در حالی که اگه همون اول می پذیرفت کار به این جاها نمیکشید

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نیومده دیگهاصلا به هر دلیلی یه آدم این حقو داره که رابطشو خاتمه بده یک طرفهشما هم باید بپذیری و خودت ...

شما هم از طرفدارانشی؟؟

نیومده دیگهاصلا به هر دلیلی یه آدم این حقو داره که رابطشو خاتمه بده یک طرفهشما هم باید بپذیری و خودت ...

چی داری میگی؟؟

دوستش اومد گفت ک تازه کات کرده بود با تو وارد رابطه شد تا فراموشش کنه 

این حقه؟؟؟

این نامردیه 

شما هم از طرفدارانشی؟؟

بله

دوس دختر شما اسیر و برده شما نیست

همسرتونم نیست که تعهدی داشته باشه

هر زمان بخواد میتونه بره

این توقعاتو فقط از همسر شرعی و قانونیتون میتونین داشته باشین

اون خانومم قطعا ۱۰۰۰ تا چیز دیده که شما رو نمیخواد

حرفا میزنید ها

آدم وقتی از یکی خوشش نیومده میاد میگه 

نه اینکه صبر کنه دروغاش رو بشه بعد ک کار ب جاهای باریکی رسید بگه خوشم نیومد 

حرف من این نیست حرف من نامردیه یه ادمه ک میدید من چطور جون میکنم بهش میتونست زودتر اینو بگه 

بلهدوس دختر شما اسیر و برده شما نیستهمسرتونم نیست که تعهدی داشته باشههر زمان بخواد میتونه برهاین توق ...

حالا هستی بشنو

بهم دروغ گفت

گفت با مردایی حرف میزد تو گروه میگفت اون گروه زنونه هست رفتم گروه دیدم مردا هستن

ب مردی ک اون گروه بود میگفت آشنای بابامه خواستگارم شده رفتم دیدم تو اون گروهه

من نگفتم برده مرده یکم احترام بدونید کسی ک میره رابطه وقتی میبینه از طرف خوشش نمیاد زودتر میزاره میره نه اینکه صبر کنه بشینه کمبودیاش رو پر کنه اصلا ادمی ک میره بره به جهنم ب درک حرف من نامردیه اون ادمه 

هدیه گرفتن و محبت کردن من شد وظیفه و دروغ گفتن اونم شد وظیفه؟؟؟؟

بیایید پایین لطفا

بلهدوس دختر شما اسیر و برده شما نیستهمسرتونم نیست که تعهدی داشته باشههر زمان بخواد میتونه برهاین توق ...

کسی ک تو دوران دوستی تعهدی نداشته باشه همون رفتاراش نشون میده تو ازدواجم چی هست 

چی دیده؟؟؟ 

سر اینکه بهش میگفتم عکس باز نزار پروفایلت

گروه مختلط نرو با مردا سنگین باش

اینا ربطی به همسر بودن نداره مگه همه چی به اون ی تیکه کاغذ بسته هست ک زیرش امضا بشه 

حرف من از ذات ادماست 

دروغ و پنهان کاری اینا ربطی به این چیزا نداره 

مشکلی هم نداشتم من کاملا عادی بودم اون بود ک غیرعادی بود شما قطعا بین رابطه ما نبودید و از هیچ چی خبر ندارین لطفاً یه طرفهه الکی طرف همجنس خودتون رو نگیرید 

بذارید آدمای اشتباه زندگیتون برن...

من اجازه دادم بره اصلا بره چ خوب 

من حرفم از نامردیه ی ادمه 

اینکه بیاد ادمو ابزار کنه برای خودش