2777
2789
چقدر هزینه کردی ؟مشکلتون چی بود؟

حدود 30 تومن، البته با دارو بیشتر میشه که من چون بیمه تکمیلی داشتم هزینه داروم خیلی کمتر شد. 

یه مدت طولانی بچه نمیخواستیم و بعدش که تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم دیگه نشد! 

من تخمکم ضعیف شده بود و همسرم dfi بالا داشت. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حدود 30 تومن، البته با دارو بیشتر میشه که من چون بیمه تکمیلی داشتم هزینه داروم خیلی کمتر شد. یه مدت ...

امیدوارم نتیجه مثبت بگیرید و تن سالم آرزومندم 

فقط سوالم اینه که بدون تعیین جنسیت ۳۰ تومن شد؟بعد بیمه تکمیلی فقط دارو هاتون رو حساب کرد نه اون ۳۰ تومن رو درسته؟بعد از چند وقت قبلش باید بیمه تکمیلی ریخت؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

من دوتا جنین بی دارم هنوز انتقال ندادممیتونم‌امیدوار‌باشم؟😭

عزیزم هرچی خواست خدا باشه، من کسیو میشناسم که پنج بار با جنین های گرید آ انتقالش منفی شد 

بار ششم با جنین سی که همه دکترا میگفتن اینا به درد نمیخورن و ارزش فریز ندارن مثبت شد

به نظرم یک بار دیگه پانکچر کن و قبلش با دارو و تقویت تخمک و اسپرمو قوی کن، ایشالا جنین های عالی برات تشکیل بشه و بعد دیگه پشت سرهم انتقال بده، البته که ایشالا همون بار اول میگیره ❤️

امیدوارم نتیجه مثبت بگیرید و تن سالم آرزومندم فقط سوالم اینه که بدون تعیین جنسیت ۳۰ تومن شد؟بعد بیمه ...

ممنون عزیزم 💖

آره فکر میکنم تعیین جنسیت حدود ده الی بیست تومن میشه

نه اون سی تومنم فاکتور بزدیم بخش زیادیشو بیمه میده بهمون

راستش زمانشو نمیدونم، فکر نمیکنم مهم باشه ولی مراکز دولتی هم هستن که خیلی کمتر میشه هزینه ها. 

ممنون عزیزم 💖آره فکر میکنم تعیین جنسیت حدود ده الی بیست تومن میشهنه اون سی تومنم فاکتور بزدیم بخش ز ...

شما مرکز دولتی رفتین؟بعد ببخشید سوال هام زیاد شد 

بیمه تکمیلی به خاطر مشکلی که داشتین هزینش میده درسته؟یعنی اگه برا تعیین جنسیت بری ،چیزی نمیده نه؟شاید فقط دارو رو حساب کنه درسته؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

شما مرکز دولتی رفتین؟بعد ببخشید سوال هام زیاد شد بیمه تکمیلی به خاطر مشکلی که داشتین هزینش میده درست ...

نه من مرکزم خصوصی بود

دولتی فکر میکنم زیر ده تومن میشه کلا

میدونم که مراکز دولتی هزینه تعیین جنسیتو نمیدن، اون آزاد حساب میشه ولی تکمیلی رو نمیدونم. باید بپرسید