2777
2789

١٠ درصد ارزانتر موبايلت را پرداخت كن ٥ درصد قبوض را هديه بگير از اشتراك گذاريها درآمد كسب كن وارد کانال شوید و اپلیکیشن پاداشک را نصب کنید

https://padashak.com/40902/75uk0s9ergiq 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من تازه از این روش استفاده میکنم. به نظرم جالب اومد. اگه دوست داشتید شمام استفاده کنید.

درامد داشتی حالا؟

چجوریه

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
درامد داشتی حالا؟ چجوریه

اره. فقط لازمه لینک هارو به بقیه بفرستی. یعنی یجور  معرفی هست.  و به حساب کاربری امتیاز تعلق میگیره هروقت بیشتر از ۵۰ هزارتومن شد میتونی برداشت کنی

اره. فقط لازمه لینک هارو به بقیه بفرستی. یعنی یجور  معرفی هست.  و به حساب کاربری امتیاز تع ...

برداشت کردی؟ واقعیه یعنی 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
😉 والا همینو بگو . اما من ف یلتر ش ک ن دارم استفاده میکنم. 

منم رو لب تاب دارم. قند شکن. را.    اصلا نمیدونم چه جودی بریزم. رو گوشی.    تازه. اینجا. اینقد سرعت نت را آوردن پایین. که. اون قند شکن رو لب تاب. هم  به زور وا میشه. بعدش. هم باید. همه داشته باشن. حالا. من این لینک را. به اشتراک بذارم. کسی نتونه. ببینه. چه فایده داره.؟؟؟ یا اینکه اصلا از کجا معلوم میشه. به اشتراک گذاشتم  یا نه؟؟؟؟ 

من۵ روز بعد از اینکه شروع کردم تونستم ۵۰ تومن برداشت داشته باشم

به چند نفر فرستادی برداشت کردی؟