2777
2789
عنوان

گپ رقابتی کنکوریا(دوازدهمیا و پشت کنکوریا)

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 27 پست
گپ توی کجاست؟اگه تلگرامه لینک بده

آره توی تلگرامه.درخواسته دوستی بده تا لینکو بفرستم برات

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
تجربیهنوز پایه ای رو نبستم کامل متاسفانه

منم انسانیم

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسری از کنکوریا توی تاپیکا گزارشکار میفرستن خیلی شلوغ پلوغ میشه تاپیک و بحثای متفرقه م گفته میشهومن ...

اخه من گوشی دست نمیگیرم اینجاعم با لپتاپ میام😕 اینجاعم میشه فقط شبا تاپیکو باز کنی واسه گزارش..

تو روزی چقد میخونی کلا وضعیت تحصیلیت چطوره؟

منم انسانیم

اگه میخوای درخواست دوستی بده تا برات لینکو بفرستم

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
اخه من گوشی دست نمیگیرم اینجاعم با لپتاپ میام😕 اینجاعم میشه فقط شبا تاپیکو باز کنی واسه گزارش..تو ر ...

منم همینطورم فقط شبا میخوام گزارشکار بدم که روندمو بدونم و پیوستگیمو حفظ کنم.

من بد نیستم اما از خودم راضی نیستم

عزیزم شما نقشه کشیدی تونستی مخ کراشتو بزنی؟😂

من کراشم همکار شماست کدوم شهری عزیزم؟

از کجا میتونم یکیو که کادر درمانه پیداش کنم؟ تو پیج اینستای بیمارستانی که کار میکنه و دانشگاه گشتم فقط یه همکارش پیدا کردم که فالوور و فالووینگ هاشو گشتم فرد مورد نظرمو پیدا نکردم اصلا نیست که نیست 

لطفا راهنماییم کن چجوری پیداش کنم😭

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

عزیزم شما نقشه کشیدی تونستی مخ کراشتو بزنی؟😂من کراشم همکار شماست کدوم شهری عزیزم؟از کجا میتونم یکیو ...

نه عزیزم.خیلی بیشعور طور گند زد به منو شخصیتم سره یه قضیه کاری که پیش اومد.من اراکم گلم.اگه بتونی شماره شو پیدا کنی شاید توی ساجستای اینستا پیجش برات بالا بیاد.من خیلی راحت پیج اون آقای بیخودو پیدا کردم.اسمشو توی اینستا سرچ کردم و برام اومد بالا.البته ما قبل از اون با هم توی تل و وات چت میکردیم و شماره تماس همو هم داشتیم و با هم مکالمه میکردیم.

نه عزیزم.خیلی بیشعور طور گند زد به منو شخصیتم سره یه قضیه کاری که پیش اومد.من اراکم گلم.اگه بتونی شم ...

انشالله که یه ادم با شخصیت و جنتلمن بیاد تو زندگیت😍

من شمارشو ندارم ولی قصد دارم از طریق محل کارش پیدا کنم ببینم میتونم یا نه. اگه شمارشو گیر بیارم و سیو کنمش میتونم صددرصدی پیجش گیر بیارم؟ 

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

انشالله که یه ادم با شخصیت و جنتلمن بیاد تو زندگیت😍من شمارشو ندارم ولی قصد دارم از طریق محل کارش پی ...

ایشالا عزیزم.مرسی بابت دعای قشنگت مهربون❤️

اگه اکانت اینستاشو فقط برای مخاطبای خودش باز نذاشته باشه میشه اگه شمارشو پیدا کنی اکانت اینستاشو هم بتونی پیدا کنی

حالا ایشالا که اکانت اینستاشو برای بقیه هاید نکرده باشه و با شماره ش بشه پیداش کرد

ایشالا عزیزم.مرسی بابت دعای قشنگت مهربون❤️اگه اکانت اینستاشو فقط برای مخاطبای خودش باز نذاشته باشه م ...

میگم یه سوال دارم 

من پیج یکی از همکاراش پیدا کردم ولی هرچی توی فالوورها و فالوینگاش گشتم پیداش نکردم، اگه اکانتشو برای غیر مخاطب هاید کنه از فالوور و فالووینگ هم نمیشه دید؟ 

میگم یه سوال دارم من پیج یکی از همکاراش پیدا کردم ولی هرچی توی فالوورها و فالوینگاش گشتم پیداش نکردم ...

نه دیگه میشه دید تو فالووینگا.شاید اصلا نداره پیج اینستا یا اگه داره فیکس چیزیه که آشنا ها و همکاراش فالوش نکردن

شایدم همکاراشو فالو نکرده باشه کلا

درخواست دادم

عزیزم گروه کلا منحل شد.چیزی نیست دیگه