2777
2789

اینقدر میخوام گریه کنم … شوهرم سر چیزای چرت و پرت جنگ راه میندازه سر اینکه واسش چرا چیپس جا نزاشتم ، حالا بچه ۴ سالم سهمش رو خورده و من باید واسش کنار میزاشتم تا اون بچه نخوره … یهو داد میزنه سر بچه کوچیکم که چرا لباسایی که تازه شسته شده رو این ور اون ور انداخته … خودمم ناخواسته حامله شدم ۷ ماهمه … میگم نکن اینکارا رو حالم بد میشه … چند ماه پیش شوهرم پول داد ب خانواده م و خانواده نتونستن پولشو بهش پس بدن ، شوهرمم لازم داشت منم طلامو فروختم و پولشو دادم خانواده و گفتم پولشو بدین و من چیزی نمیگم … گذشت و فهمید من اینکارو کردم ، گفت پنهونی بوده و اینا ، شما دزدین و … گفتم مال خودم بوده … خدا میدونه چرا اینکارو کردم … از بس بهم سرکوفت خانواده‌م رو زد … واقعا دیگه نمی‌دونم چیکار کنم … خداروشکر باز شماها هستین باهاتون درد و دل کنم 🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت اشتباه بود اطلاعش طلا فروختی قبل اون توکه خانوادت می‌شناسی نمیتونم در زمان مشخص پول برگردونم شو ...

اونم به مادرش پول میده واسه داداشش موتور خریده ، به من هم چیزی نمیگه ، چیزی ک مال خودم بوده چرا باید جواب پس بدم