2777
2789
عنوان

خانومای شاغل شغلتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1920 بازدید | 101 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمم شغلم سختی و ریزه کاری هایی داره که هیچ کس نمی بینه خیلی اوقات از تایم استراحت می زنم برای کارم با ۳۰ تا خانواده مختلف با فرهنگ متفاوت در ارتباطم و....

با این حال خدا روشکر می کنم بابت داشتنش

معلمم شغلم سختی و ریزه کاری هایی داره که هیچ کس نمی بینه خیلی اوقات از تایم استراحت می زنم برای کارم ...

خداروشکر

موفق باشی

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
تو قسمت درمان تامین اجتماعی کار واقعا سخته

شایدمنم تجربه ندارم میگم حق باشماست

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
شایدمنم تجربه ندارم میگم حق باشماست

کارمند تآمین اجتماعی بودن برای همه مردم خیلی شغل خوبی هست چون فکر میکنن حقوق و،مزایای خیلی زیادی داره ولی در واقع اینجوری،نیست نسبت به شلوغی و بار کاری واقعا حقوق کمی داریم فرسودگی و از بین رفتن هم که بماند 

الحمدلله رب العالمین ...
کارمند تآمین اجتماعی بودن برای همه مردم خیلی شغل خوبی هست چون فکر میکنن حقوق و،مزایای خیلی زیادی دار ...

درسته عزیزم

ان شاءلله که حقوقو مزایاتون افزایش پیدا کنه و زحماتتون جبران شه

تواین تاپیک میخاستم بدونم ازکدوم شغل بیشتر رضایت هست 

درسته عزیزمان شاءلله که حقوقو مزایاتون افزایش پیدا کنه و زحماتتون جبران شهتواین تاپیک میخاستم بدونم ...

به نظرم برای خانم بهترین شغل خانه داری و تو خونه نشستن هست 

البته اگه همسرش درآمد خوبی داشته باشه 

اگه بخواد بره سرکار معلمی بهترین شغل برای خانمه بقیش همه دردسر داره 

منم خداروشکر میکنم شغل دارم که تونستیم با کمک همسرم خونه بخریم وگرنه من که سیاست پس انداز و پول جدا و این جور چیزا نداشتم 

الحمدلله رب العالمین ...
به نظرم برای خانم بهترین شغل خانه داری و تو خونه نشستن هست البته اگه همسرش درآمد خوبی داشته باشه اگه ...

عزیزم تو این گرونی نشستن خونه واقعا فایده نداره

منم اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم فقط فرصتامو از دست میدم

خداروشکر شاغل بودن خیلی خوبه

من از بیکاری فکروخیال افسردگی گرفتم