2777
2789
عنوان

خانومای شاغل شغلتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1920 بازدید | 101 پست
حجم کاری تون خوبه پس چرا اینقدر بداخلاق هستید بعضی هاتون ؟؟طرف بچه اش افتاده زندان میاد یه سوال بپرس ...

بعضی شعبه ها خیلی شلوغ و کلافه کنندست من رشتم کامپیوتره قسمت اداری ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیک۱۰سال بله برای خانم خسته کنندس چون حسابی ذهنت درگیر میشه

درسته 

موفق باشی عزیزم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
وکیل دادگستریهمش استرس و جنگ اعصاب ولی عادت کردم

اخه همه کارا بخای حساب کنی اعصاب خوردیشونو دارن

ولی چه بهتر که اون کار مزایادرآمد خوبی داشته باشه حداقل جبران کنه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
کامپیوتر آره خداروشکر راضی امساعت کاری تا یک ربع به دو و مامانایی که بچه زیر 6سال دارن تا یک ربع به ...

چه خوب

منم دلم کار دولتی میخاد

ولی خیلی سختم‌میاد براخوندن ازمون

اخه همه کارا بخای حساب کنی اعصاب خوردیشونو دارنولی چه بهتر که اون کار مزایادرآمد خوبی داشته باشه حدا ...

خدارو شکر من به این کار عادت کردم

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )