2777
2789
عنوان

خانومای شاغل شغلتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1920 بازدید | 101 پست
سلام عزیزم شما چند سالته رشتت چیهاصلا نمیتونم تصمیم بگیرم ذهنم ارامش نداره

من ۳۰سالمه زبان انگلیسی خوندم 

منم مثل شمام کاملا ولی تصمیم دارم رو خودم کار کنم. چون وقتم همش داره میره

من ۳۰سالمه زبان انگلیسی خوندم منم مثل شمام کاملا ولی تصمیم دارم رو خودم کار کنم. چون وقتم همش داره م ...

دقیقا منم استرس هدررفتن وقتمو میگیرم یهو گر میگیرم

چجوری میخای رو خودت کارکنی؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم استرس هدررفتن وقتمو میگیرم یهو گر میگیرمچجوری میخای رو خودت کارکنی؟

از قدمای کوچیک باید شروع کنیم 

مشاوره برو یا کتاب بخون یا اصلا از گوگل استفاده کن برای هرچیزی راه حل داره کتاب تئوری انتخاب یا چگونه تصمیم بگیریم 

منم تصمیم گیریم ضعیفه متاسفانه... 

دقیقا منم استرس هدررفتن وقتمو میگیرم یهو گر میگیرمچجوری میخای رو خودت کارکنی؟

من تا الان راه های زیادی رو و شغلهای زیادی رفتم ولی دستم اومده چه راهی مناسبه برام همون رو ارتقا میدم دیگه فرصت برای تغییر مسیر ندارم شما هم بشین فکر کن سرچ کن به چی علاقه داری بعد بچسب به اون... 

از قدمای کوچیک باید شروع کنیم مشاوره برو یا کتاب بخون یا اصلا از گوگل استفاده کن برای هرچیزی راه حل ...

من چنساله تواین وضعیتم اگه خودمو ازاین باتلاق نکشم بیرون بیشتر غرق میشم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
من تا الان راه های زیادی رو و شغلهای زیادی رفتم ولی دستم اومده چه راهی مناسبه برام همون رو ارتقا مید ...

بازخوبه میدونی مسیرتونو

من تاالان شاغل نبودم و سخته فهمیدن علاقم

ااره مشکل بدیه افسردگی هم باعث عدم تصمیم گیری میشه

دقیقا من دوروز خوبم یه هفته بد خیلی دارم اذیت میشم

راجع به نحوه پیدا کردن کار و هر موضوعی که میتونه خواهر کوچیکت رو راهنمایی کنه❤️❤️

ببین این رشته سختی زیادی داره تا زمانی که وارد بازار کارش بشی اما وقتی وارد شدی ویا گرفتی روهوابهت کار میدن پیشنهادم این تو همون دوران دانشگاه برو نیمه وقت به عنوان کمک حسابدار بدون حقوق کار کن واینکه هیچ حسابداری کارش بهت یاد نمیده خودت باید کنارش کاریادبگیری پس باید خیلی زرنگ باشی