2777
2789
عنوان

خواهرانه میشه کمکم کنید

123 بازدید | 14 پست

با وجود هزاران مشکلی که دارم و تو تاپیک های قبلی موجوده میل جنسی شدیدی دارم همسرمم همینطور بود ولی خب الان تو بستر بیماری و کم کم سه ماه قرنطینه کامل چه برسه رابطه 

بگذریم که مشکوک به بارداری هم و امشب آزمایش میدم

میل جنسیم خیلی اذیت می‌کنه خیلیییی زیاد میشه راه حل بدین خواهرانه 

مشغولیتم خیلی زیاده ولی بازم....

کافور کسی تاحالا امتحان کرده چجوریه

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیماریت چیه؟

همسرم پیوند کبد شده و روده کلا قرنطینه است عزیزم خودم بیمار نیستم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
خوردن کافور اشکال داره.

اشکال شرعی یا منظورت اینه برای بدن ضرر داره؟

اشکال شرعی یا منظورت اینه برای بدن ضرر داره؟

هم شرعی هم بدن. اصولاً اسلام که خدای نکرده مرض نداره الکی چیزیو حرام یا مکروه کنه. کافور بشدت سرده. تمام گرمی بدنتو میگیره و مریض میشی. 

هم شرعی هم بدن. اصولاً اسلام که خدای نکرده مرض نداره الکی چیزیو حرام یا مکروه کنه. کافور بشدت سرده. ...

یه مدت سه ماهه مجبورم چون اعصابمو خورد می‌کنه و حتی پرخاشگری میکنم سمت بچم

دکتر

دارو

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

دکتردارو

نمیتونم برم بخاطر شرایط همسرم خدای نکرده ویروسی چیزی بگیرم بدبخت میشم

نمیتونم برم بخاطر شرایط همسرم خدای نکرده ویروسی چیزی بگیرم بدبخت میشم

خب روزه بگیر

دوش سرد

گرمیجات نخور

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

خب روزه بگیردوش سردگرمیجات نخور

بخاطر نمی‌دونم بارداری یا سقط هورمون هام ریخته بهم هیچی جواب نمیده

بخاطر نمی‌دونم بارداری یا سقط هورمون هام ریخته بهم هیچی جواب نمیده

بنویس راجع به حست ذهنت تخلیه شه

معاشقه کن با همسرت

بنویس راجع به حست ذهنت تخلیه شهمعاشقه کن با همسرت

همسرم قرنطینه است کامل از پشت یه نایلون میبینیمش کم کم تا سه ماه باید بمونه تو یه اتاق 

وگرنه که مشکلی نداشتم یه بغل ساده هم آرومم میکرد