2777
2789

ایشون همکلاسی نامزد من بوده قبلا 

نامزد من مثل حبیب هر جوره زن می‌خواسته که به این دختر همکلاسیش تو دوران کرونا زیر ماسک درخواست آشنایی میده ، دختره میگه که دماغش اوکی نیست و بعد از عمل جواب مثبت میده و کل مدت همش ماسک میزنم که نامزد من چهره اشو نبینه تا اینکه نامزدم چهرشو تو برگه امتحانات می بینه و حالش بهم میخوره 

الان دختره عمل بینی کرده و به نظر من صورت دلنشینی داره حتی وقتی جریان رو فهمیدم اصلا باهاش بدخلقی نکردم و واقعا به نظر من معصومه 

ولی دختر خانم با من لجه این مدت چند ماه همش همش از بقیه میخواست عکس منو بهش بدن (همکلاسی های نامزدم همشون رفیقم هستند ) یا پشت سرم بد گفته بود که این دختر رو باید طلسم کنم و فلان 😐😐

منو میبینه یه جایی با اینکه اصلا رفتار بدی نشون نمیدم شوک به بدنش وارد میشه و یهو میپره یا میبینی مدتیه دوباره ماسک میزنه و یه جا نشسته به من زل میزنه 

الآنم پیام داده حق داشت بیاد سمتت تو خیلی بهتری خیلی خوشگلی و فلان 

سین نزدم 

خدایا بعضی ها واقعا مریضن ها

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این دختره ضربه ی بدی خورده از طرف شوهرت خیلی تخریب شده

نمیکم کارش درسته یا نه ولی بدون خیلی شخصبتش خورد شده کناه داره

تقصیر شوهرت بوده

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

چرا با همچین آدمی ازدواج کردی؟

چون واقعا عاشقانه دوستم داره اینو همه میدونند این قضیه دختر برمیگرده به ۳ سال پیش این آقا ۳ ساله پای من مونده با وجود هزاران تا دردسر و بدلخقی خانوادم باهاش 

خودش میگه اوایل فقط زن میخواستم اما الان فقط تورو میخوام 

برو یکم بخاب

😂😂😂

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

نمی‌دونم چرا اینقدر دلم براش گرفت 

کاش آدم هایی که سهم هم نیستند هرگز در مسیر زندگی هم قرار نگیرند 

اون دختر اعتماد به نفسش و روحیش داغون شده 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍