2777
2789

پیرو تاپیکی که پسره فوق داره دختر با تحصیلات پایین گرفته 

بشنید کلاه خودتون قازی کنید اگه شماها تو روستا با یه خانواده ی معتاد و فقیر بودین الان چیزی بود ک بخواین خودتون باهاش برتر ببنید؟

خدا به این دختر چیزایی که به خیلیا داده مثل خانواده خوب و این چیزارو نداده بعد باید چیزای دیگم نده ؟

به این میگن عدالت خدا اینجا براش جبران کرده

ان شاالله عاقبت بخیر هم میشه 

این مغز برای فکر کردنه نه آکبند نگه داشتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بخصه قبول نداشتم ولی خب نحصیلاتم برای ازدواج توانتخاب ها تاثیر داره

تاثیر داره اما بعضی وقتا خدا کم میزاره تو بعضی چیزا برا آدما مثلا به این دختر خانم خانواده خوب نداده  چیزی که خیلیا دارن عملا تو شرایط مساوی با اکثریت نبوده باید خدا براش یه جا جبران میکرد

الان رفتم دیدم 

چقد حسادت 😒انقد بدم میاد از این فامیلای ک میشینن تجزیه تحلیل میکنن 

ب شما چه حتما شما تایپش نبودین با همه سواد و کلاستون 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
تاثیر داره اما بعضی وقتا خدا کم میزاره تو بعضی چیزا برا آدما مثلا به این دختر خانم خانواده خوب نداده ...

خوش بخت باشن بله درسته نمیشه برا ازدواج یه نسخه ففقط پیچید

چیزی نیست خانوما یه سوزش جزئی بود انشالله که برطرف بشه😁

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎